DUOS A/S

Aflastning søges til dreng på 11 år

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Furesø: Aflastning søges til dreng på 11 år med Williams syndrom.

Han kommer med bus 3 gange om ugen kl. 14:00, og du skal derfor kunne få det til at passe at du er hos ham Tirsdag, onsdag og fredag. fra kl. 14:00-17:00

Han er glad for at snakke. Interesserer sig for fugle og tog. Men har mange andre interesser som han også gerne vil tale om.

Du skal kunne lide at tale om stort og småt. Gå små ture når han har slappe af og kan magte at komme ud. Hans brødre kommer hjem i løbet af eftermiddagen og der bliver livligt hvorfor du skal være glad for børn og kunne være udadvendt og social. Hvis du kan start hurtigt er det en fordel.

Af hensyn til drengen og hans familie kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret