DUOS A/S

Aflaster søges til aktiv dreng på 6 år

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være hjælper for en glad og aktiv dreng på 6 år? Er du god til at gøre eftermiddagen hyggelig?

Så har vi en stilling, netop til dig!

Hygge og leg
Drengen bor i Gentofte med sine forældre. De mangler en aflaster om eftermiddagen 4 dage om ugen, hver anden uge. Der er mulighed at aftale 4 dage faste dage (mandag-torsdag) i lige uger, eller 2 faste dage i alle uger (fx alle mandage + onsdage). Hver pasning er fra 15.00-18.00, svarende til 3 timer pr gang.

Drengen har epilepsi, men er velmedicineret. Han er aktiv dreng med gang i.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i jobbet for en længere periode, da det er vigtigt for både drengen og hans familie at have stabilitet og tryghed i hjemmet.

Du har kørekort og egen bil
Da du skal hente drengen i børnehaven, er det et krav, at du har kørekort og bil. Børnehaven ligger 5,5 km fra familiens bopæl, og du får naturligvis kørselsgodtgørelse.

Han har brug for, at du henter ham i børnehaven og kører i egen bil med ham hjem. Her skaber du en hyggelig eftermiddag for drengen, afslapning og leg, indtil resten af familien kommer hjem.

Når familien er samlet, er der brug for, at du hjælper til med aftenens rutiner og opgaver. Herunder klargøring af aftensmad og andre praktiske gøremål. Drengen får specielkost i forhold til hans epilepsi. Når han har spist og leget lidt, skal du hjælpe ham i nattøjet, så han er putteklar.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret