Duos A/S

8-10 faste dag og vågne nattevagter pr.mdr.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Fast stilling som respiratorisk hjælper i Nordhavnen

Om Jobbet
Jeg er en 72-årig mand, som fik diagnosen ALS i 2016. Jeg kan ikke trække vejret selv (respirator hele døgnet). Jeg kan ikke tale (bruger IPad, øjenstyret computer og mimik). Jeg bruger el-kørestol, og loftlift ved forflytning. Det er vigtigt for mig at jeg er aktiv omkring min pleje og behandling.

Jeg er gift med Hanne som er sygeplejerske - med stor faglig viden både i forhold til behandling og pleje - en vigtig samarbejdspartner for dig.

Vi har et positivt hjem med god atmosfære, hvor der er overskud og styr på tingene, højt til loftet, og godt med humor og selvironi.

Vi er aktive, i det omfang sygdommen tillader. Vi tager sommetider på besøg, til møder, udstillinger m.m. Vi har et sommerhus i Rørvig som vi bruger fortrinsvis i sommerperioden, hvor du også skal være med. Du skal derfor være i stand til køre min handicapbil. Vi bor i en stor, lys moderne lejlighed i Nordhavn.

Jobbet består i respiratorisk overvågning samt personlig pleje og
hverdags gøremål. Nogle plejeopgaver foregår i samarbejde med den kommunale hjemmepleje, hvor du er 2.hjælper.

Vagter
Der er tale om en deltidsstilling på 8 - 10 vagter om måneden á 12,25 timer ligeligt fordelt imellem dagvagter og vågne nattevagter på hverdage og weekender.

Mødetid:
07:45 - 20:00
19:45 - 08:00

Se tubeskift
Se sugning

Jeg forventer:
- At du er ansvarsbevidst og handlekraftig
- At du har en høj arbejdsmoral og er møde stabil.
- At du har indlevelsesevne og lyst til nonverbal kommunikation.
- At det kan være en fordel med erfaringer med personlig pleje, men ikke et krav.
- At du har en god portion situationsfornemmelse og forståelse for rollen som hjælper - primært ud fra mine behov.
- At du er indstillet på, ved sidemandsoplæring at tilegne dig kundskaber respiratorisk, og har lyst til at oplære kommende kollegaer.
- At du, ud over de respiratoriske opgaver, er indstillet på at være mit talerør og at du har lyst til at støtte mig i forhold til en progredierende som ALS.
- At du har lyst til at udvikle dig fagligt og at du har gode samarbejdsevner dels i forhold til mig og Hanne, men også til kollegaer og andre samarbejdspartnere.
- At du er indstillet på at dække vagter dag, nat (vågen nattevagt), weekend og helligdage. Og at du sammen med dine kollegaer i et velfungerende team, vil dække vagter ved sygdom.

Krav:
- 100% ikke ryger.
- At du er fleksibel og stabil.
- Er indstillet på lettere rengøringsopgaver.
- At du har kørekort og har erfaring med at køre.

Jobbet består i respiratorisk overvågning og lette praktiske opgaver. Den personlige pleje foregår i samarbejde med den kommunale hjemmepleje, hvor du er 2.hjælper.

Jeg forventer:
At du har en god portion situationsfornemmelse og forståelse for rollen som hjælper - primært ud fra mine behov.

At du har lyst til at udvikle dig fagligt og at du har gode samarbejdsevner dels i forhold til mig og Hanne, men også til kollegaer og andre samarbejdspartnere.

At du er indstillet på at dække vagter dag, nat (vågen nattevagt), weekend og helligdage. Og at du sammen med dine kollegaer i et team, vil dække vagter ved sygdom.

Kan du se dig selv i jobbet?
tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Mette Høver på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Ellebjergvej 52, 2450 København SV

 • Oprettet:

  2021-01-11

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-28
 • Typer:

  Deltid

Del Link kopieret