Account Manager til PersonaleBørsen i Aarhus (SØG I DAG) | JobDanmark
MOMENT A/S

Account Manager til PersonaleBørsen i Aarhus (SØG I DAG)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Jnr. 148864

Vil du bruge dit huntergen, og naturlige sans for at skabe relationer til at skabe værdi for kunder? Så er det dig, vi skal bruge.

 

Del    

PersonaleBørsen er en del af Moment Group, der er en af landets største bemandingsvirksomheder. En position der er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde. Vi er en danskejet landsdækkende bemandingsvirksomhed.

Jobbet

Som Account Manager hos PersonaleBørsen bliver du en del af en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje, og et højt arbejdstempo. Kulturen er professional og bærer præg af en uformel omgangstone, hvor der er plads til nye ideer og højt til loftet.

Du vil have din daglig gang på kontoret i Aarhus, men vil også skulle dække bredt i Jylland, samt være indstillet på rejseaktivitet til koncernens øvrige 11 lokationer i Danmark. Du kommer til at arbejde sammen med kolleger, som alle har forskellig baggrund, men fælles kendetegn er faglig stolthed, ét meget kvalitetsbevidst mindset og et fælles mål om at vi vil.

Da vi har travlt, har vi i øjeblikket brug for en skarp salgs/- og kundeorienteret Account Manager, der skal skabe endnu mere værdi hos nye- og eksisterende kunder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Salg af koncernens løsninger som vil have fokus på administrative vikarydelser og rekrutteringsløsninger til nye kunder
  • Mersalg til eksisterende kunder
  • Udvikling og salg af forretningsområdet inden for administration og kontor

Spændende virksomhed med et unikt miljø

Vi drives af passion, samarbejdsglæde og ansvarlighed, og vi er ikke bange for skille os ud fra flokken og gøre tingene på en anderledes måde.

Vi vil være de bedste i alt hvad vi gør – i vores relationer med kunder, kandidater og hinanden.

Din profil

Du befinder dig godt i den selvstændige salgsrolle, hvor du med dit huntergen evner at skabe resultater gennem både dine personlige- og professionelle kompetencer. Det er vigtigt, at du kan prioritere din tid og veksle mellem opsøgende og vedligeholdende salg, samtidig med at du opretholder en kvalificeret vikardatabase og rekrutterer de rette kandidater til dine kunder.

Derudover formår du at bevare overblikket, selvom det til tider går rigtig stærkt i en omskiftelig hverdag.

Foruden ovenstående forventer vi at du;

  • Er udadvendt og imødekommende
  • Er en dygtig kommunikatør
  • Er fleksibel og omstillingsparat
  • Har en positiv tilgang til kunder, kandidater og kollegaer
  • Er vedligeholdende og drives af resultater

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Send gerne din ansøgning og CV med dokumenterede salgsresultater.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Cecilie Cederholm på tlf. 70201835.  

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret