MOMENT A/S

(Udløbet) Account Payable Manager til Genmab ved Kalvebod Fælled

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Jnr. 148792

Har du erfaring med arbejdet i et kreditorbogholderi, og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed? Så har vi et attraktivt job til dig i København.

 

Jobbet

På vegne af Genmab søger vi en Account Payable Manager til et fuldtidsvikariat på tre måneder med opstart hurtigst muligt.

Du vil, i jobbet som AP Manager, få ansvaret for kreditorbogholderiet og de dertilhørende processer - herunder kontakten med både interne og eksterne interessenter. Det bliver, i den forbindelse, din fornemmeste opgave at sende diverse faktura afsted til godkendelse, udføre momskontrol, kreditorkontrol, sidde med rykkerprocessen og godkende regninger. Af samme grund er det essentielt, at du både har en god forståelse for moms og arbejdet i et kreditorbogholderi.

Din profil

Som person er du struktureret og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi søger dig, der fra tidligere har erfaring med arbejdet i et kreditorbogholderi, og som formår at bibeholde overblikket i en hverdag med mange sideløbende opgaver. Som person er du optimistisk, positiv, og du er ikke bleg for at kaste dig ud i nye opgaver og nye systemer.

Da du, i jobbet, vil være i kontakt med en lang række samarbejdspartnere på globalt plan, forventes det desuden, at du behersker engelsk på et højt niveau.

Som medarbejder er du imødekommende og omstillingsparat. Du er, som person, en, der har ja-hatten på, og du trives i et dynamisk miljø.

Praktisk information

  • Opstart hurtigst muligt. Vi ser gerne at du kan starte d. 12/4 - 2021
  • Vikariatet forventes at vare tre måneder
  • Arbejdslokationen er Havneholmen 29, København
  • Arbejdstiderne er mandag-fredag i tidsrummet 08-17
  • Du vil modtage en attraktiv timeløn.

Interesseret?

Moment samarbejder med Genmab og håndterer løbende ansøgere, da vi søger en medarbejder med opstart hurtigst muligt. Jobbet tages ned, når rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret