profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: BIGADAN A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være med til at gøre Danmark grønnere, at være en aktiv del i en organisation, der arbejder for at skabe forandringer og nye løsninger for at reducere CO2- udledning og forbedre miljøet?

 

Bigadan-gruppen producerer biogas, som Europa har brug for nu - og derfor har vi travlt!

Vi søger en økonomiassistent/revisorassistent/bogholder, der er en mødestærk teamplayer med høj bevidsthed om kvalitet i sit arbejde og som tager tingene af sig selv. Giver du automatisk dine kolleger en hånd, når det brænder på; har du kendskab til tysk, kan du tale engelsk og er du skarp i Excel?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan du hos os få ansvaret for en række økonomiopgaver i flere af vores selskaber. Der er tale om finansbogføring, håndtering af ind- og udbetalinger, afstemning af bank-, finans- og mellemregningskonti, fakturaer ind og ud af huset, rejseafregninger, intrastat samt afregning af moms og afgifter og en stribe ad hoc-opgaver. Vi ser dig være en systematisk person, der tager ejerskab over dine opgaver; du er omhyggelig og et udpræget ordensmenneske.

Udover de faglige egenskaber, er det vigtigt for os, at du er det rigtige menneske for os, så du engagerer dig i afdelingen, dine kolleger og firmaet, og du er serviceminded, omgængelig og empatisk.

Vi er i den indledende fase, hvor vi udskifter C5 med Microsoft Business Central, så hvis du går nysgerrigt ind i sådan en opgave, passer du lige ind hos os.

Vil tilbyder til gengæld gode kolleger, en nede på jorden-tilgang til jobbet og et dejligt sted at arbejde.

Din nye arbejdsplads er beliggende ved Skanderborg, og du får fire kolleger i økonomiafdelingen.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send din ansøgning gennem Jobdanmark.

Spørgsmål omkring jobbet kan rettes til Steffen Varisbøl på svs@bigadan.dk.

 

 

Oprettet:
2022-06-03
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
bogholderi
bogføring
fakturabehandling
regneark, Excel

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: