profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-03-04
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For uno form beliggende i Farsø søger Randstad en CNC-operatør til en fast stilling. uno form laver snedkerkøkkener i højeste kvalitet i Danmark og internationalt. Du vil indgå i en dagligdag, hvor høj kvalitet er i fokus, og detaljerne gør forskellen. Du vil få en lærerig arbejdsplads, hvor du kommer til at indgå i et dygtigt team i produktionen

 

Dine arbejdsopgaver vil overordnet set være træbearbejdning og derudover:

  • Produktion og programmering af CNC-maskiner
  • Produktion ved dobbeltapper
  • Forskellige opgaver i specialafdelingen
  • Læse arbejdstegninger

 

Du har gerne erfaring med CNC-maskiner og/eller træbearbejdning. Samtidig sætter du en ære i dit arbejde og vil være med til at fastholde den høje kvalitet, som uno form er kendt for hos deres kunder. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i teams. Arbejdstiden vil være mandag – torsdag kl. 9.40 – 18.00 og fredag kl. 9.40 – 16.00.

 

Hvem er uno form?

De har et af Danmarks bredeste sortimenter inden for snedkerkøkkener, og alle produkter bliver produceret fra bunden på deres fabrik i Farsø. uno form er møbelhåndværk i den mest udsøgte klasse, og vi søger lige nu medarbejdere til daghold, der sætter en stor ære i arbejdet og vil være med til at fastholde den høje kvalitet, som virksomheden er kendt for hos kunderne.

Virksomheden, som blev stiftet i 1968, har i dag 45 specialiserede medarbejdere i Farsø. uno form er ejet af den svenske koncern Nobia AB og har hovedkontor i Stockholm. HTH, Invita og Implast er ligeledes ejet af Nobia AB og dermed søsterselskaber til uno form.

 

Ansøgning og spørgsmål

Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne, og du skal derfor sende din ansøgning via linket – alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, konsulent Jesper Høgh på telefon 92 92 16 38. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

Hvem er Randstad?

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2022-01-07
Ansøgningsfrist:
2022-03-04
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: