profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-31
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For vores kunde DAN-doors beliggende ved Skanderborg søger Randstad en medarbejder til en fast stilling

Om DAN-doors

DAN-doors har siden 1983 produceret døre og portløsninger til store dele af verden. DAN-doors er repræsenteret af et datterselskab i Sverige og har også lokal repræsentation i Norge og Tyskland, men stillingen er på hovedkontoret ved Skanderborg.
Siden virksomhedens start har fokus ligget på at udvikle løsninger, der er til gavn for kunden, samtidig med at de er effektive og bæredygtige. Dette harmonerer med virksomhedens mission og vision, der tager udgangspunkt i fremtidens krav til sikkerhed og bæredygtighed.
DAN-doors udvælger selv alle materialer og gennemtester samtlige elementer, før de forlader fabrikken, for på den måde at sikre kunden et optimalt produktionsflow.

DAN-doors er blandt de førende producenter af industrielle dørløsninger til det skandinaviske marked, og over 50 % af produktionen sendes ud i verden, hvilket betyder at DAN-doors’ løsninger i dag er installeret i mere end 100 lande over hele verden.
Gennem årene har man samtidig udviklet et professionelt og effektivt servicenetværk, der sikrer hurtig og pålidelig support til både nationale og internationale kunder.

Arbejdsopgaverne

Du bliver en del af KLB-afdelingen hos DAN-doors (klippe-bukke-lokke). Din primære arbejdsfunktion bliver at betjene stanseren, men der vil også komme opgaver ved svingbukkeren og kantpressen.
Maskinparken i afdelingen består i dag af en Finn-Power-revolverstanser, der dog i 2022 er planlagt til at blive udskiftet af en ny model. Derudover er der en Schröder-svingbukke og en SafanDarley-kantpresse. Begge disse maskiner er nye modeller.
Du bliver en del af et team med 2 kolleger, hvor I i samråd roterer rundt blandt maskinerne.

Din profil

Din baggrund er ikke afgørende, men det vil dog være en stor fordel, hvis du har erfaring med at betjene en stansemaskine og også gerne erfaring med bukkeprocesser. Derudover må du gerne have basale IT-færdigheder, da du selv vil skulle programmere nogle af maskinerne.
Som person er du selvkørende, omgængelig og arbejdsom.

Vi tilbyder

En stilling i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Hos produktionen hos DAN-doors spiller medarbejdernes erfaring og knowhow en central rolle i udviklingen af nye produkter, og derfor har mange af de ansatte fejret både 10- og 20-års jubilæum i virksomheden.
Der er her tale om et Try & Hire-forløb, hvor du de første 12 uger vil gå som vikar gennem Randstad og efterfølgende vil blive fastansat hos DAN-doors.
I denne stilling er der en attraktiv timeløn med en overenskomstmæssig stigning den 1. maj 2022. De arbejder med flekstid fra 05.30-16.30, hvoraf der er fast tid mellem kl. 7.00-14.00 og 7.00-12.00 om fredagen.

Ansøg

Hvis dette lyder som noget for dig, må du gere sende din ansøgning snarest muligt, da vi leder efter en medarbejder, der gerne skal kunne starte inden for de næste 14 dage.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Anne Marie Staghøj på tlf. 61959231.
Denne proces håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Oprettet:
2022-01-07
Ansøgningsfrist:
2022-01-31
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: