profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-02-15
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For vores kunde HiFlux Filtration A/S beliggende i Hedensted søger Randstad en dygtig svejser. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du arbejder som vikar de første 3 måneder, hvorefter du bliver fastansat hos virksomheden.

Om HiFlux Filtration A/S

HiFlux Filtration A/S er en dansk virksomhed, der i over 60 år har specialiseret sig i at levere filterløsninger til industrien. Fokus er på udvikling og fremstilling af væskefiltre, og produktprogrammet tæller mere end 20.000 kombinationsmuligheder. Rådgivning, problemløsning, montage og servicering er vigtige elementer i virksomhedens aktiviteter. HiFlux Filtration har forhandlere over hele Europa og filialkontor i Holland
Du kan læse meget mere om virksomheden på deres hjemmeside.
https://hiflux-filtration.dk/

Arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team bestående af 3 dedikerede medarbejdere. Du vil komme til at arbejde selvstændigt og med dine egne opgaver. Du vil få tildelt din egen svejsekabine, hvori opgaverne udføres.
Opgaverne vil bestå af følgende:
-TIG-svejsning af filterelementer i rustfri tyndplade 0,5 – 1,0 mm
-Betjening af drejebænk, sav, pladesaks og pladevalse
-Slibning af svejsede emner.
-Udvikling/fremstilling af svejsefiksturer

Din profil

Det er vigtigt for os, at du motiveres af at lave de samme opgaver og af at være ekspert til dem! Derudover skal du trives med at arbejde selvstændigt, men stadig have lyst til at være social med dine kolleger.
I dit arbejde har du en god tegningsforståelse og er detaljeorienteret og præcis. Du er yderst kvalitetsbevidst og struktureret i dine opgaver.

Som person er du omgængelig, mødestabil og tager ansvar for dit arbejde.
Vi forestiller os, at du bor i nærområdet omkring Hedensted, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med ordnede forhold og styr på tingene. Du vil blive mødt af en uhøjtidelig tone og en munter hverdag.
Derudover vil du få en attraktiv løn og selvstændige opgaver.

Ansøg

Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Marie Staghøj på tlf nr. 61959231
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Oprettet:
2022-01-13
Ansøgningsfrist:
2022-02-15
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: