profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-02-11
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Til Torben Clausen A/S i Haderslev søger vi en assistent til kørselslederen. Du bliver en central del af virksomheden, og du vil hver dag være den, der samler trådene og får kabalen til at gå op. Kan du se dig selv i rollen som assistenten, der primært har administrative opgaver, men også kan svare telefonen og tage imod nye ordrer, så læs videre, og ansøg længere nede.

Virksomheden har travlt, og der oprettes derfor en stilling for at understøtte kørselslederen i virksomheden. I to kommer til at arbejde sammen om at løse de daglige udfordringer og især om at levere til kunderne til aftalt tid. En stor del af transporten planlægges fra dag til dag, men der kommer også løbende transportopgaver, som skal løses hurtigt. Dette stiller store krav til din systematiske tilgang til opgaverne, og at du har lyst til udfordringer.

Dine arbejdsopgaver:

- Administration af køreplade, containere og skibscontainere

- Disponering af biler

- Klargøring til fakturering

- Kontrol af afregninger fra eksterne vognmænd

- Kontrol og fordeling af fakturaer fra eksterne grusgrave

- Kontrol og rettelser af vejninger på egen brovægt

- Kontrol af timeregistreringer

- Efterkalkulation af turregnskab.

- Servicering af kunder ift. vejesedler/følgesedler o.lign.

- Indrapportering til Danmarks Statistik

- Administrative ad hoc-opgaver

Du afløser kørselslederen ved fravær og ferie og bliver grundigt oplært i alle opgaver, så du føler dig rustet til opgaven. Herudover er det naturligt for dig at ekspedere kunder, som møder op fysisk, ligesom du også ekspederer på brovægten ved behov.

Indgangsvinklen til denne stilling kan være enten en kontoruddannelse eller en decideret assistentuddannelse. Har du erfaring fra transportbranchen, kan det være en fordel, men det er ikke et krav. Lige så vigtigt er det, at du forstår over tid at sætte dig ind i virksomheden og kunderne, så du bedst muligt kan hjælpe.

Det er essentielt, at du arbejder struktureret og kan holde hovedet klart. Der vil være mange telefonopkald og meget administrativt arbejde, der stiller krav til din evne til at strukturere din hverdag. Det er desuden vigtigt, at du kan se dig selv i en rolle, hvor der kan komme uforudsete opgaver, som vender op og ned på dagen, og du derfor må omprioritere og lave en ny plan. Hvis du er detaljerorienteret og selvhjulpen, så er det kun et plus.  Der er tale om en spændende virksomhed og en central stilling, hvor du får mange forskelligartede opgaver og muligheder.

Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle spørgsmål rettes hertil.

Stillingen skal søges direkte via vores hjemmeside. Vi vil løbende invitere til samtaler, og stillingsopslaget vil blive fjernet, når stillingen er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Dorte Poulsen på mail: dorte.poulsen@randstad.dk

Om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2022-01-05
Ansøgningsfrist:
2022-02-11
Jobtype:
Fuldtid