profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-02-21
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vores kunde Nobia har travlt, og vi søger derfor en truckfører til vores aften- eller nathold med opstart hurtigst muligt.

Er du mødestabil og lærenem og formår at udføre arbejdet sikkert og fejlfrit til rette tid? Så søg stillingen, og bliv en del af et hold fyldt med gode kolleger, som står klar til at hjælpe dig godt i gang. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor man de første 3 måneder er ansat gennem Randstad, og efterfølgende bliver fastansat hos virksomheden.

Nobia er en succesrig, international virksomhed, som producerer forskellige køkkenbrands. Hos Nobia er nøgleordene kvalitet og godt håndværk. Du bliver en del af et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer, hvor der lægges stor vægt på at sikre kvaliteten i produktionen.

Dine kvalifikationer:

- Du har truckcertifikat
- Du er punktlig og logisk tænkende og motiveres af at yde et godt stykke arbejde
- Du er ikke bange for at tage fat
- Grundig og omhyggelig i dit arbejde

Af hensyn til sikkerheden er det et krav, at du kan tale og læse dansk. Arbejdet er fysisk krævende og kræver, at man bærer sikkerhedssko. Derudover er der flere steder i produktionen påbud om høreværn og andre værnemidler.

Vi tilbyder:

- Overenskomstmæssige lønvilkår, inkl. attraktiv bonusordning
- Du bliver en del af et stærkt team, som arbejder tæt sammen

Arbejdstider:

- Aftenholdet er fra mandag-torsdag kl. 14.00-23.00
- Natholdet er fra søndag-torsdag kl. 23.00-06.00

Var ovenstående jobbeskrivelse lige dig, så lad os høre fra dig. Vi ansætter løbende.

Om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2021-12-27
Ansøgningsfrist:
2022-02-21
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: