profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-31
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For vores kunde McBride beliggende i Hammel søger Randstad medarbejdere til deres råvarelager. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor man de første 3 måneder er ansat gennem Randstad og efterfølgende bliver fastansat hos virksomheden. 

Om McBride 
McBride er en af Europas største producenter af vaske- og rengøringsartikler til den private husholdning og er klart den største inden for Private Label-produkter.

Medarbejdernes udvikling og trivsel er i højsædet, og man prioriterer her den gode stemning, en grundig oplæring og en positiv dialog.

Arbejdsopgaver
Som lagermedarbejder hos McBride vil du få alsidige arbejdsopgaver og opleve en varierende arbejdsdag. Som udgangspunkt vil du komme til at arbejde med følgende: 

-    Pluk og forsendelse 
-    Varemodtagelse og registrering af varer  
-    Lageroptælling 
-    Sikring af varer ind til produktionen 
-    Wrapning og frakørsel af produkter fra produktionen 
-    Daglige ad hoc-opgaver 

Du vil få løn i henhold til McBrides lokalaftale og tillæg efter Industriens overenskomst. 

Din profil 
Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra et lager og har lyst til at være en del af en stor virksomhed med en produktion, der kører i døgndrift. 

Derudover er følgende vigtigt for os: 

-    Du har et truckcertifikat 
-    Du læser, skriver og taler dansk 
-    Du er lærenem, engageret og samarbejdsvillig 
-    Du har en basal forståelse for IT 
-    Du besidder basale regnefærdigheder 

Arbejdstider
Mandag - torsdag kl. 13:55-22:55

Ansøg
Vi leder efter medarbejdere, der kan starte hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helena Schmidt på tlf. 25970813. 

Om Randstad
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2021-12-23
Ansøgningsfrist:
2022-01-31
Jobtype:
Fuldtid