profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-28
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Randstad søger på vegne af virksomheden Torben Clausen A/S en kørselsleder, som kan varetage lastbiler, økonomi, kunder og medarbejdere og samtidig bevare det gode humør og overblikket.

Om jobbet:

Som kørselsleder får du det overordnede ansvar for udvikling, drift og økonomi i transportafdelingen. Her har du det personalemæssige ansvar for 8 dygtige og erfarne medarbejdere, og du refererer direkte til direktøren. Du får ansvaret for en afdeling, som fungerer som et essentielt serviceorgan for resten af virksomheden, hvorfor du vil have en bred berøringsflade med virksomhedens mange interessenter.

Dine daglige opgaver i stillingen vil blandt andet omfatte:

  • tilbudsberegning,
  • daglig drift og generel koordinering af ressourcer og opgaver
  • disponering af materiel og mandskab

Du får ydermere ansvaret for at udvikle forretningsområdet, tilføre nye kunder via opsøgende salg, udvikle dine medarbejdere og optimere processer og forretningsgange. Det er derfor afgørende, at du finder det motiverende og interessant at være dybt involveret og engageret i de daglige gøremål samt ønsker at hjælpe til der, hvor der kan opstå et akut behov.

Din profil:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men du har formentlig en baggrund inden for transport af gods og gerne entreprenørkørsel. Du formår at bevare det store overblik og din positive indstilling i en foranderlig og travl hverdag med korte deadlines. Dit købmandsgen og din ledelseserfaring er den drivkraft, der vil sikre den fortsatte vækst på den interne såvel som den eksterne bundlinje. 

Du trives med mange mennesker samt at være involveret i det daglige arbejde, hvor mange kollegaer vil opsøge dig for råd og vejledning. Du formår også at finde ro til de administrative opgaver og har kompetencer og nysgerrighed inden for IT. I stillingen som kørselsleder hos Torben Clausen vil du få et stort ansvar og råderum til at prøve nye idéer og implementeringer af. Det forventes, at virksomheden og afdelingen fortsat vil vokse, hvorfor du derfor også har en rolle i rekrutteringen af nye medarbejdere til afdelingen.

Om Torben Clausen A/S:

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev og er stiftet i 1952 af Peter Clausen. De første år hed specialerne kvashugning og træfældning, men i 1960’erne voksede maskinparken, og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.
I 2008 tog man hul på det næste generations- og gearskifte. Virksomhedens nuværende leder, Helge Godtfeldt, satte sig i direktørstolen og blev kompagnon og medejer. I 2018 overtog han alle aktiviteter i Torben Clausen A/S. Dermed var generationsskiftet helt i mål.
I dag er Torben Clausen A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og de er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.

 

Upload dit CV allerede i dag!

På vegne af Torben Clausen forestår Randstad denne rekruttering. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, og vi slår til, når vi har fundet den helt rette person. Har du spørgsmål, kan du kontakte Randstads rekrutteringskonsulent Dorte Poulsen på tlf. 92921198 eller på mail dorte.poulsen@randstad.dk

Om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

 

Oprettet:
2021-12-22
Ansøgningsfrist:
2022-01-28
Jobtype:
Fuldtid