profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-03-31
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For vores kunde DOVISTA beliggende i Horsens søger Randstad en økonomiassistent til en fast stilling.

Om DOVISTA
DOVISTA A/S er det aktive moderselskab for den stadigt voksende DOVISTA Gruppe med VELFAC og Rationel Vinduer som de mest kendte brands i Danmark. Gennem fælles synergi og unikke brands er det DOVISTA Gruppens mål at blive markedsledende i Europa inden for udvikling, salg og fremstilling af vinduer og døre. DOVISTA Gruppen består lige nu af en række individuelle brands, hvor sund organisk vækst er drivkraften i den fortsatte udvikling. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 16.000 medarbejdere i mere end 40 lande

Arbejdsopgaver
DOVISTA er i kraftig vækst og har derfor brug for en dygtig medarbejder til at supportere det eksisterende team. Du bliver en del af teamet i Shared Services, hvor fokus er på at stabilisere driften og standardisere måden, de arbejder på; først lokalt og herefter globalt. Derfor er det også vigtigt, at du trives med forandringer, men med et defineret mål i sigte.

Din primære arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

  • Kreditstyring
  • Rykning og servicering af kunder
  • Håndtering af inkasso og konkurs
  • Bogføring af indbetalinger
  • Kundeoprettelser
  • Support af salg

Din profil
Vi forestiller os, at du kommer med relevant erfaring fra en lignende stilling inden for økonomi. Du er rutineret og selvkørende, og vigtigst af alt har du lyst til at blive en del af et engageret team. Derudover vil følgende være en fordel:

  • Erfaring med SAP
  • Erfaren bruger af Excel
  • Du arbejder selvstændigt og trives med driftsorienterede opgaver
  • Du kan kommunikere på både dansk og engelsk


Personligt er du god til at samarbejde og formår at skabe vedvarende forbedringer samt løfte din del af arbejdsbyrden. Du er robust, selvstændig, omhyggelig og imødekommende samt hjælpsom over for kolleger.

Det afgørende for virksomheden er at du er åben for forandringer, og samtidig formår at omfavne den rejse Dovista er på, på en positiv og engageret måde, også i forhold til det øvrige team.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et engageret team, hvor hverdagen er drevet af humor, sparring og drive – som du vil blive en helt naturlig del af. På trods af travlhed er kommunikationen afslappet og uformel med fokus på læring, forbedring og støtte. Frihed under ansvar spiller en stor rolle i afdelingen, da det forventes, at man kan klare opgaverne og ellers spørger om hjælp. Finansafdelingen er en tværorganisatorisk afdeling, der med sin lokale tilstedeværelse og sit store engagement er en vigtig del af forretningens drift. Teamet, du bliver tilknyttet, supporterer i dagligdagen den danske organisation med høj, stabil service.

Ansøg
Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, så hvis dette lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Frank Jensen på tlf. 27609954.

Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Oprettet:
2022-02-17
Ansøgningsfrist:
2022-03-31
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: