profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-31
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du lyst til at gøre en forskel for brugere af kørestole, så har du nu muligheden hos vores kunde Meyra Group, for hvem Randstad søger en salgskoordinator til servicering af deres danske og internationale kunder.

Du vil blive en del af et team, som består af 10 kolleger med høj viden, stort engagement og tæt samarbejde. Du vil være den primære kontaktperson for de danske kunder i den offentlige sektor samt brugerne af stolene. Samtidig indgår du også i teamet, som servicerer deres internationale kunder.

Her vil du spille en vigtig rolle for kunderne og ikke mindst brugerne af kørestole. Du bliver bindeleddet mellem virksomhedens kunder, salg og produktion og er den, der sørger for at få dagligdagen til at fungere.

Arbejdsopgaver
Det daglige primære fokus er en effektiv behandling af ordrer og telefonrådgivning, men hverdagen indeholder også forskelligartede opgaver med en stor kontaktflade både eksternt og internt.

Din hverdag vil som udgangspunkt bestå af:
-Telefonbetjening af forhandlere og slutbrugere
-Ordreindtastning i Navision
-Reklamationshåndtering
-Servicebookinger
-Andre ad hoc-opgaver

Din profil
Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forstiller os, at du har erfaring fra et lignende job, som salgs-backup, salgssupporter eller lignende, så du har forståelse for B2B-kundeservice og kender processerne. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har været vant til at sætte dig ind i komplekse produkter. Desuden har den rette kandidat følgende kompetencer:
-Stærk til at kommunikere og nyder telefonbetjening
-Teknisk flair og interesse
-Struktureret og følger ting til dørs
-Selvkørerende og opsøger selv viden
-God til at arbejde i team
-Erfaring med ERP-systemer
-Gode engelskkundskaber i skrift og tale
-Kan forstå skriftlig tysk, så du vil kunne behandle tyske ordrer

Det er endvidere vigtigt, at du sætter en ære og glæde i at servicere kunder samt har lyst til at tale med både ’professionals’ og til tider slutbrugere.

Der tilbydes
Et arbejdsmiljø præget af medarbejdere med stort engagement og omfattende viden, og for hvem sammenholdet og det daglige samarbejde med kollegerne betyder meget. Teamet er præget af medarbejdere med en positiv ånd, en proaktiv arbejdstilgang og individer, som tager ansvar og initiativ.

Desuden har Meyra Group attraktive personalegoder såsom frugtordning, massage og fysioterapi samt personalearrangementer i løbet af året.

Om virksomheden
Meyra Group blev i 2020 dannet som en sammenslutning af firmaerne Meyra, Netti by Alu Rehab og TA Service. Med disse tre stærke brands under samme tag tilbyder de nu en bred pallet af innovative og pålidelige kørestole inden for både power-, aktiv- og komfortsegmentet.

Meyra Group udvikler, producerer og sælger kørestole, og deres vision er at bidrage til livsglæde for brugerne af deres stole. For dem er det årsagen til at gå på arbejde og resultatet, de arbejder for hver dag – livsglæde for deres brugere, samarbejdspartnere og kolleger. Desuden har de fokus på bæredygtighed og god økonomi for sundhedssektoren generelt.
Meyra Group har ekspertviden inden for siddesystemer, og alle deres produkter er designet til at øge mobiliteten og tillade selvstændighed i de daglige aktiviteter og gøremål. En god siddestilling sikrer, at borgeren forbliver sund og rask, kan sidde længe i sin stol og dermed være social og aktiv. Dermed bliver brugeren mere selvstændig og får større livsglæde.

Ansøg
Hvis du er interesseret i denne stilling, kan du søge direkte på vores hjemmeside ved at klikke på “Ansøg nu”. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes du kontakte juniorkonsulent Mie Larsen på tlf. +45 29293124.

Vi ser frem til at høre fra dig

Oprettet:
2021-12-22
Ansøgningsfrist:
2022-01-31
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: