profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-31
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

På vegne af Kovsted & Skovgård søger Randstad regnskabsmedarbejdere/revisorer til faste stillinger.

Om Kovsted & Skovgård

Kovsted & Skovgård servicerer et stigende antal kunder fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. De er et revisions- og rådgivningsfirma, som har en målsætning om at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at deres kunder altid er på økonomisk forkant. De tilbyder desuden sparring, rådgivning og bistand, når en virksomhed skal udvikles, strategien revurderes, eller når en virksomhed afsøger nye muligheder.
Som medarbejder hos Kovsted & Skovgård vil du i dit daglige arbejde blive en integreret del af kulturen og deres kerneværdier: Nærvær, troværdighed, udvikling og forretningsorientering. Værdierne arbejder man aktivt med både eksternt ud mod kunderne og internt i virksomheden.
Virksomheden har kontorer i henholdsvis Aarhus, Ebeltoft og Rønde, og de er i alt 70 medarbejdere fordelt på de forskellige lokationer.

Arbejdsopgaver

I rollen som regnskabsmedarbejder/revisor hos Kovsted & Skovgård vil du få ansvaret for din egen kundeportefølje. Du vil derfor dagligt have direkte kundekontakt, både hos kunderne og på kontoret.
Her spænder opgaverne bredt fra både revision, budgettering og regnskabsudarbejdelse. Dine arbejdsopgaver vil b.la. bestå af:
-Rådgivning af kunder
-Revision
-Bogføring
-Skat
-Moms
-Afgifter
-Årsregnskab
-Regnskabsudarbejdelse
-Budgettering
-Opstart af bogholderi
Og mange andre spændende rådgivningsopgaver.

Din profil

Vi søger en person med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne med erfaring fra stillinger såsom bogholder, revisorassistent, regnskabsmedarbejder eller lignende. Dog kan du også være nyuddannet/trainee inden for revision og økonomi.
Det er ikke et krav, at du har erfaring med revisionsopgaver, dette vil blot være en fordel.
Hvis du derimod har interessen og baggrunden, vil du blive klædt godt på til opgaven. Du vil ved opstart blive tilknyttet en mentor og blive en del af et grundigt onboarding-program.
Det er essentielt at du kan arbejde selvstændigt og har en stor lyst til at udvikle dig som regnskabs-/revisionsmedarbejder. Du er fleksibel og pålidelig og tør tage ansvar. Du er desuden udadvendt og proaktiv i forhold til både kunder og kolleger, da en del af dagligdagen består af kundekontakt.

De tilbyder

En unik mulighed for at give din karriereudvikling et spark ind i fremtiden. Du bliver ansat i et moderne statsautoriseret revisionsfirma, der sætter faglig kvalitet og forretningsmæssig vækst i højsædet.
Et dynamisk kollegateam, som har et højt fagligt niveau, men en uhøjtidelig omgangstone.
Du får gode personaleforhold såsom kantineordning, en fleksibel lønpakke samt økonomisk og faglig støtte til videreuddannelse.
Hos Kovsted & Skovgård er work-life balance et vigtigt fokuspunkt, og man erkender vigtigheden af at have den fornødne tid og overskud til familien og fritid.
Udover dette bliver man også en del af RGD – et nationalt revisionsnetværk, der er med til at sikre den høje faglige standard, samt AG – et internationalt revisionsnetværk, hvor fokus er at sikre den korrekte håndtering og service for de internationale kunder.

Ansøg

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Da vi kalder løbende ind til samtale, anbefales du at ansøge snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Frank Jensen på tlf. 27609954 eller konsulent Mie Larsen på tlf. 29293124
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2021-12-20
Ansøgningsfrist:
2022-01-31
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: