profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-28
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

For vores samarbejdspartner, søger Randstad dygtige og engagerede ejendomsadministratorer til kontoret i Aalborg. Du skal have lyst til at bidrage med dine faglige kompetencer og samtidig være med til at gøre en forskel. Du skal som person være skarp på deadlines og i den forbindelse være et struktureret menneske. Det er vigtigt du er en teamplayer, som møder op på arbejde med godt humør og brænder for det du laver.

¤Arbejdsopgaverne er:
•    Bogføre husleje      
•    Forbrugsregnskaber 
•    Korrespondere med lejere
•    Opkræve husleje 
•    Telefonhenvendelser 
•    ind- og fraflytningsopgørelser 


¤Ansøgning og spørgsmål
Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne, og du skal derfor sende din ansøgning via linket – alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, seniorkonsulent Lotte Kristoffersen på tlf. +45 2152 4828 eller konsulent Jesper Høgh på tlf. +45 9292 1638. Alle henvendelser behandles fortroligt.

¤Om Randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2021-12-20
Ansøgningsfrist:
2022-01-28
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: