profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-02-01
Virksomhed: Randstad A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du lyst og drivkraft til sammen med dit team, at bygge fremtidens kontrolsystemer, der gør livet lettere for flyledere verden over? ADB Safegate søger endnu en Systemingeniør til deres kontor i Horsens.

Om stillingen
For ADB Safegate søger Randstad nu en ambitiøs, dygtig og rejselysten Systemingeniør.
Som Systemingeniør bliver du en del af ADB Safegates danske afdeling baseret i Horsens. Indenfor rammerne af kundernes behov og krav udvikles og konstrueres skræddersyede løsninger til lufthavne over hele verden. Projekterne/løsningerne omfatter alt fra konfiguration til kundespecifik systemudvikling. Du vil få muligheden for at arbejde i et internationalt miljø, hvor du sammen med teknisk dygtige og engagerede kollegaer vil arbejde på tværs af ADB Safegates afdelinger om at skabe fremtidens lufthavnssystemer.

Dine opgaver og ansvarsområder som Systemingeniør
Du vil få muligheden for at arbejde i større og mindre projektgrupper på tværs af ADB Safegates afdelinger, med arbejdsopgaver der omfatter projektarbejde inden for konfiguration, integration og tilpasning af systemer hos kunden.
Da systemerne betjenes af flyvelederne i kontroltårnet, udvikles systemerne i nært samarbejde med flyveledelsen i de enkelte lufthavne. Derfor vil du ligeledes have ca. 60 rejsedage om året, for at rejse rundt i verden hos ADB Safegates kunder i Europa, Mellemøsten, Oceanien samt Asien.
Indledningsvist vil der være primært fokus på arbejde inden for konfiguration og installation af systemerne. Igennem den første tid i virksomheden opbygger du således et grundigt kendskab til platformen og lufthavnsdomænet, hvorefter det er muligt at forme egen karriere i virksomheden.

Du er den rigtige kandidat hvis:
• Du kan lide at rejse og er nysgerrig på at se nye steder af verden.
• Du har stor interesse for teknik, herunder samspillet mellem HW og SW.
• Du har kendskab til og har måske arbejdet med objektorienteret SW- og systemudvikling.
• Du har godt kendskab til og har arbejdet med Test og Validering.
• Du har kendskab til basal Netværksteknologi samt opsætning af netværk og ideelt arbejdet med Installation og Træning ved slut-kunder.

Da du får muligheden for mange rejsedage og meget ansvar, er det vigtigt, at du er en selvstændig og udadvendt person. Gode kommunikative evner er et must, ligesom det at kunne skabe en relation til andre, uanset kulturel baggrund, er essentielt. Det forventes at, du taler og skriver flydende engelsk.
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, dog ses det som en fordel hvis du besidder en mellemlang- eller længerevarende uddannelse som eksempelvis Softwareingeniør, IT-ingeniør eller Elektroingeniør med speciale i systemudvikling og design.

Du har formentlig 2-3 års relevant erfaring med lignende arbejdsopgaver, er du nyuddannet hører vi også gerne fra dig.

Om ADB Safegate:
ADB Safegate Denmark Aps er et datterselskab af ADB Safegate BVBA. ADB Safegate er førende på verdensplan, når det gælder kontrolsystemer, lys, lysstyringssystemer og parkering af fly, og virksomheden har afdelinger i bl.a. Danmark, Belgien, Sverige, UK, Frankrig, Kina, Rusland, Australien, USA samt Dubai. Vi er en højteknologisk virksomhed der udvikler, producerer og markedsfører løsninger, der sikkert og effektivt styrer og kontrollerer flytrafikken i verdens lufthavne.
Afdelingen i Danmark arbejder med produktområdet Reliance, der er udviklet som et lysstyringssystem. Reliance kan også styre og/eller overvåge andre systemer i lufthavnen, fx Instrument Landings System (ILS), Ground Radar, Meteorologiske Systemer (MET) og ADB Safegates Apron Management System (SAM). Da systemerne betjenes af flyvelederne i kontroltårnet, udvikles systemerne i nært samarbejde med flyveledelsen i de enkelte lufthavne.

Ansøgning
Randstad varetager besættelse af stillingen på vegne af ADB Safegate. Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte konsulent Eva Haugaard Pedersen på telefonnummer +45 92921848 eller e-mail eva.pedersen@randstad.dk Du er også velkommen til at uploade CV og evt. en kort ansøgning via "Ansøg nu"-linket.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Randstad:
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Oprettet:
2021-12-14
Ansøgningsfrist:
2022-02-01
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: