profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-15
Virksomhed: Summerbird A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kunne du tænke dig en hverdag, hvor du er med til at producere og pakke vores økologiske chokoladeprodukter, flødeboller og Athletes bars og vil du trives på daghold med 4-dages arbejdsuge?

OG kan du se dig selv som ansat fra august til april måned og samtidig nyde at have fri i maj, juni og juli hvert år?

Vi søger 10 nye kolleger, som har lyst til at være med os i højsæsonen hvert år. Vi har rigtig travlt fra uge 31 og frem til og med påske det efterfølgende år. Derefter går vi ind i vores lavsæson med mindre travlt og dermed formegentlig ikke arbejde nok til alle sæsonansatte.

Vi ønsker os flere kolleger, der har lyst til en praktisk hverdag med øje for detaljer og præcision. Vi arbejder med mange manuelle processer og du skal derfor være god til at arbejde med dine hænder. Det gælder både når vi håndterer råvarer, pynter vores chokolader og pakker dem fint i æsker.

I din rolle vil også indgå kvalitetssikring, egenkontrol, nedluk om eftermiddagen og klargøring til næste dags produktion.

Det vil glæde os, hvis du har erfaring fra en fødevareproduktion, men det er ikke et krav.
Vi står klar med god sidemandsoplæring, så du lærer alt om den vigtige hygiejne, om vores produkter og den bedste måde at håndtere dem på.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor du indgår i flere teams og både skal arbejde med chokoladeproduktion og nedpakning af produkterne.

Din faglige baggrund er ikke afgørende. Vi lægger i stedet stor vægt på din personlighed og det er vigtigt, at du trives i en ofte tempofyldt hverdag, hvor du bidrager med godt humør og en energisk tilgang til dit arbejde.

Derudover forventer vi, at du er stabil, arbejdsom og omhyggelig i din arbejdstilgang.
Stillingen kræver, at du taler og forstår dansk og kan tælle korrekt.

Vi tilbyder:

I produktionen arbejder vi mandag til torsdag. Vi holder dermed helt fri fredag, lørdag og søndag.
Alle stillingerne er på fuld tid. Mødetid vil variere mellem kl. 06.00-07.00 alt efter hvilken produktion du arbejder med. Arbejdsdagen er ca. 9,5 timer.

Ansættelsesforholdet følger Industriens Overenskomst. Aflønning er timeløn, som stiger for hvert år. Derudover er der mulighed for at arbejde på akkord, hvor timelønnen suppleres afhængigt af den enkeltes fingersnilde og erfaring.

Du vil derudover være i gastronomisk godt selskab med både råvarer og kolleger i verdensklasse!
Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor et godt fællesskab og god stemning præger hverdagen.
Behøver vi nævne lækre personalegoder med alt det chokolade, du kan spise?

Ansøgning:

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning og et målrettet CV hurtigst muligt.
Vi inviterer løbende ind til samtale og ansætter så snart vi har de rette kandidater.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne HR Manager, Bitten Bülow-Resting, på tlf. 30 73 50 46 eller mail: bbr@summerbird.dk

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen "Søg stillingen”.

Om Summerbird:
Summerbird blev grundlagt i 1986 af Mikael Grønlykke og har i dag opnået en position som et af de bedste chokoladebrands i verden.

Hos Summerbird bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser. Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer og til måden, vi forarbejder dem på. Alle vores produkter har siden 2014 været økologiske, og vi har i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os.

Geografi:
5610 Assens
Oprettet:
2022-06-20
Ansøgningsfrist:
2022-08-15
Jobtype:
Fuldtid