BRYLLE BØRNEHAVE

Brylle Private Børnehave søger en engageret pædagog til barselstilling.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du bruge din faglighed til at gøre en forskel for vores yngste børn?

Brylle Private Børnehave er karakteriseret ved værdierne tryghed, omsorg, nærvær og udvikling. Dette gælder for såvel børn som voksne. Vi gør os umage med at vores værdier kan mærkes og ses i vores relation med hinanden. 

Børn og forældre skal opleve engagerede og dygtige pædagoger -og pædagogerne skal udvikle sig og bidrage til, at vores børnehave er et godt trygt sted, der skaber tryghed hos barnet til udvikling og nysgerrighed på livet.

Vi er en mindre børnehave med 40 dejlige børn i alderen 3-6 år. Vi har en stor god legeplads der ligger ud til skov og marker. Vores hus er indrettet i ny startede læringsmiljøer fordelt i hele huset. Vi arbejder i tæt positivt forældresamarbejde hvor barnet er det vigtigste. 

Hos os er alle børn et fælles ansvar, vi er opdelt i 3 alders opdelte grupper, dit primær arbejde vil være i lillegruppen som er en velfungerende gruppe med alderen 3-4 år.

Du vil være med i arbejdet med den fælles pædagogiske retning, samt udvikle og implementere “Den styrkede pædagogiske læreplan”.

Din profil:

  • Du er uddannet pædagog, der er faglig dygtig og nysgerrig, som reflekterer over egen praksis.
  • Du har fokus på, hvordan hverdagsrutinerne kan understøtte udviklingen af selvhjulpenhed, handleevne, samarbejde og deltagelse i fællesskaber, og du ved at læring sker gennem brug af sprog og deltagelse i social praksis. Du arbejder efter en pædagogisk rød tråd for barnet/gruppen.
  • Du er rollemodel for børnene, og skal hjælpe vores børn med at udvikle sig gennem leg og læringsmiljøer med fokus på børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.
  • Du er bevist om, at være medskaber i et godt glad arbejdsmiljø.

Tænker du: “Det her er lige mig” er du meget velkommen til at søge vores pædagog stilling. Send en kort ansøgning og CV til job@bryllebh.dk

Stillingen er på 32 timer og er med start midt juni og med en varighed på ca. 1 år.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at maile (leder@bryllebh.dk) eller ringe til Mette Weiss Andersen på Tlf. 53 60 71 15 (mellem kl. 12-14)

Ansøgningsfrist: Mandag den 17. maj kl. 12:00.

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret