Kamstrup

Karriere i Kamstrup

Sammen skaber vi en lysere fremtid for vand- og energiområdet

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente løsninger indenfor vand-, og energimåling. Vi definerer vores værdier gennem de fremskridt vi skaber for andre. For at opnå vores vision, leder vi efter nysgerrige og ambitiøse mennesker til at tilslutte sig vores team. Udforsk denne side for at lære mere om vores kultur, møde nogle af vores ansatte og se vores ledige stillinger.

Kamstrup som arbejdsplads

Alle medarbejdere i Kamstrup har beføjelse til at handle; til at udfordre det gængse og skabe bedre og mere effektive måder at levere værdi på til kunderne. Som medarbejder vil du endvidere opleve en kultur, der er præget af, at vi er en international virksomhed, som værdsætter udvikling af vores medarbejdere igennem sparring og videreuddannelse.

Derfor arbejder vores teams med konstant vidensdeling og feedback, da vi ved, at de bedste resultater skabes i samarbejde og dialog med andre.

Hvem er vi?

Hos Kamstrup definerer vi vores værdi ud fra de fremskridt, vi skaber for andre.

Vi arbejder ud fra ”Creating progress for others” og benytter vores dybe kundeforståelse og vision til at levere mere intelligente, pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vores kunder. Hos Kamstrup nøjes vi aldrig med det næstbedste, og vi drives af vores tre værdier: Inspire, Lead & Deliver. Alle medarbejdere i Kamstrup har således beføjelse til at handle; til at udfordre det gængse og skabe bedre og mere effektive måder at levere værdi på til kunderne. Som medarbejder vil du endvidere opleve en kultur, der er præget af, at vi er en international virksomhed med medarbejdere fra hele verden, samt at vi er nysgerrige og ambitiøse.

For at kunne opnå vores vision, er vi forpligtet til at skabe et miljø, der støtter op og udvikler vores medarbejder. Karriereudvikling gennem sparring og videreuddannelse er således af stor betydning for os. Derfor arbejder vores teams med konstant vidensdeling og feedback, da vi ved, at de bedste resultater skabes i samarbejde og dialog med andre. Som en del af Kamstrup vil du få masser af ansvar og mulighed for at handle – se mere under afsnittet "Arbejdsmiljø og kompetenceudvikling".

Se alle aktive jobs fra her

Ingen jobs at vise

Industrivej 28 8660 Skanderborg