KAMSTRUP A/S

2nd Level Supporter

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du et solidt teknisk fundament og drive til at skabe resultater for vores kunder? Trives du i en kundeorienteret rolle, og vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder? Vil du være en del af en international virksomhed, der er førende indenfor intelligente måleløsninger til energi og vand?

Bliv en del af System Operations i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger, med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Vi er i udvikling og har et stort fokus på at levere en værdiskabende og målrettet service og support til vores kunder. I System Operation afdelingen søger vi en 2nd Level Supporter, som gennem direkte kontakt til kunder og samarbejdspartner, vil være med til at yde den bedste service for vores kunder.

Du vil indgå i et stærkt team på 8 medarbejdere, der alle ihærdigt arbejder for at skabe værdi for vores kunder og yde den bedste service. Vi arbejder som et team, hvor vi sammen har ansvaret for at drifte kundernes systemløsninger og afhjælpe incidents indenfor vand/varme/køling globalt. Derudover har vi ligeledes ansvaret for at optimere og understøtte services ind imod organisationen.

Et job med ansvar for vitale kundedata

I stillingen skal du give kvalificeret applikationssupport på Kamstrups egenudviklede fjernaflæsningssystemer til målerne. Du får ansvaret for at løse komplekse opgaver og incidents, som bliver eskaleret til 2ndLevel teamet. Vi arbejder efter ITIL princippet, som understøttes af vores service management system, ServiceNow.

Mere specifikt vil du være ansvarlig for:

 • Levering af data til forsyningsselskaber, hvor Kamstrup sikrer indhentning af målerdata fra forskellige målernetværkstyper
 • Dokumentere arbejdsprocesser og lave Standard Operation Procedures
 • Case/Incident håndtering på indkomne kundesager, der eskaleres til 2nd Level
 • Intern træning af kollegaer i processer og tools internationalt
 • Idriftsættelse af vores aflæsningssystemer for vores kunder
 • Udførelse af tilbagevendende service check

Din personlighed er vigtig for os
Du har en teknisk uddannelse suppleret med solid IT erfaring indenfor Windows operativ systemer, Office 365 og TPC/IP netværk. Derudover har du erfaring med kundeservice, der gør dig i stand til at yde den bedste service til vores kunder. Du kan lide at tage dialogen med kunderne og formår gennem dine kommunikationsevner at bibringe kunden den nødvendige information og forståelse omkring support- og driftsopgaverne. Du har samtidig en god smittende energi, som får dine omgivelser, og dem du kommunikerer med til værdsætte kontakten til dig.

Som person kan du arbejde selvstændigt og trives i en omskiftelig hverdag. Du er analytisk, kvalitetsbevidst og giver ikke op, før den rigtige løsning er fundet, og kunden er tilfreds. Derudover er du en team-player, der sætter stor pris på sparring med dine kolleger.

I jobbet vil du blive udfordret med mange forskelligartede teknologier i Kamstrups hardware og softwareudstyr til fjernaflæsning. Det er derfor en fordel, at du har bred erfaring med software. Særligt relevant for stillingen er kendskab til databaser og trådløs kommunikation ideelt inden for én eller flere af følgende:

 • Win10/Windows Server 2008/2012/2016
 • SQL Server 2012/2014/2017/2019
 • Mobildata (GSM/GPRS) /RF teknologi
 • IT netværk
 • ITIL processer

Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i skrift og tale. Har du tilmed forståelse for de skandinaviske sprog og evt. tysk, er dette en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder mere end bare et job
Du får et alsidigt job i en international virksomhed, der er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug. Som 2nd Level Supporter kan vi tilbyde dig en spændende stilling med gode karrieremuligheder og jobmæssige udfordringer.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.


Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar indenfor 6 uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor beliggende i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Thomas Graasten på tlf.: 89 93 10 00.Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

 • Oprettet:

  -

 • Ansøgningsfrist:

  Løbende
 • Typer:

Del Link kopieret