KAMSTRUP A/S

Accounting Assistant - Account Receivable

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Brænder du for at arbejde med økonomi og mennesker i en international virksomhed? Er du proaktiv, selvkørende og detaljeorienteret? Får du dine kollegaer til at shine og trives du i et team med højt engagement og sparring?

Bliv en del af Finance i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling placeret på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Vi er i vækst og søger derfor en engageret Accounting Assistant til vores regnskabsteam, som er en del af Finance afdelingen.

Med direkte reference til vores Chief Accountant vil du indgå i en afdeling bestående af 10 erfarne og engagerede medarbejdere fordelt ud på henholdsvis debitor og kreditor teamet. Afdelingen arbejder tæt sammen på at sikre effektive processer og korrekte registreringer inden for økonomi. I det daglige er den interne omgangstone uformel, og sparring på tværs af afdelingen er en naturlig del af hverdagen.

Accounting Assistant med fokus på debitorområdet
I stillingen som vores nye Accounting Assistent vil du få et bredt arbejdsfelt indenfor debitorområdet. Hertil opgaver inden for anlæg og regnskab.

Mere specifikt vil dine opgaver være at:

 • Debitorstyring, herunder kundeoprettelser, vedligeholdelse af stamdata samt kreditvurderinger
 • Assistere med at fastlægge, beskrive og implementere processer indenfor debitorområdet
 • Fakturering
 • Diverse support til vores afdelinger globalt
 • Rejseafregning
 • Regnskabsafslutninger, herunder intern rapportering og ekstern statistisk rapportering
 • Assistance på anlæg og sparring med forretningen herom
 • Ad hoc opgaver, som matcher behov og kvalifikationer

For at du lykkes i jobbet er det vigtigt, at du ligger stor vægt på kvaliteten i dit arbejde, og at du med din faglige erfaring er i stand til at sikre korrekte registreringer. I jobbet vil du have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, hvor du bl.a. vil sparre med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere i både ind- og udland.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en struktureret og selvkørende person, der kan bringe sin erfaring indenfor bogholderi i spil til gavn for hele afdelingen. Du har en relevant uddannelse inden for regnskab, økonomi eller lignende og har minimum 3-4 års erfaring fra en lignende stilling. Derudover vil det være en fordel, hvis du har et solidt kendskab til de danske momsregler og er superbruger i Excel. Erfaring med ERP systemet IFS vil ligeledes blive betragtet som en fordel, men er ikke et krav.

Som person er du en team-player og evner at bevare overblikket i en travl hverdag. Du sætter en ære i at sikre, at aftaler og deadlines overholdes, og løser altid dine opgaver effektivt og med høj kvalitet. Desuden er det vigtigt, at du er proaktiv og tør at stille spørgsmål til det eksisterende og bidrager med løsninger til optimering af arbejdsprocesser.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Som Accounting Assistant tilbyder vi dig en spændende stilling med høj grad af selvstændighed og faglig sparring med kompetente og engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på udvikling og tilbyder derfor gode muligheder for, at du kan styrke både dine personlige og faglige kompetencer.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead i AR, Camilla Dahlmann Christensen på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

 • Oprettet:

  -

 • Ansøgningsfrist:

  Løbende
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret