profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-28
Virksomhed: CARGLASS A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Carglass A/S er Danmarks førende specialist i reparation og udskiftning af bilruder. Vores økonomiafdeling har vokseværk, så derfor har vi brug for dig.

Hvem er du?
Du har flere års erfaring med klassiske opgaver i et bogholderi og gerne en uddannelse som regnskabsassistent. Interesse for IT og nye systemer og erfaring med MS Office. Du sikrer kvaliteten i transaktionerne og arbejder effektivt og selvstændigt med opgaverne. Du er fagligt stærk, struktureret, tager ansvar for opgaverne og er fleksibel, når vi har perioder med ekstra travlhed.

Har du erfaring med Navision/BC er det en klar fordel og vi forudsætter, at du er velformuleret skriftligt og mundtligt på dansk.
Vi er en mindre økonomiafdeling, hvor vi samarbejder tæt og hjælper hinanden på tværs, når der er behov. Vi har en god afslappet kommunikation, og vi har hjertet med i dagligdagen.

Hvilke opgaver kan du forvente?
  • Daglig opfølgning på åbne ordrer samt fakturering
  • Udligning af indbetalinger, Dankort og MobilePay transaktioner
  • Besvare henvendelser fra kunder og kollegaer - pr. mail og telefon
  • Rykning af kunder – pr. mail og telefon
  • Afstemning af debitorkonti
  • Deltagelse i ugerapportering
  • Bidrage til kontinuerlig procesoptimering
  • Øvrige forefaldende opgaver indenfor området
Debitorafdelingen består – ud over dig - af 3 debitorbogholdere og en studentermedhjælp. Arbejdsopgaver fordeles efter kvalifikationer og interesser, mens vi sikrer back-up på alle opgaver. Du får således rig mulighed for at påvirke stillingens opgaver samt bruge og udvikle dine evner.

Hvad tilbyder vi?
En fleksibel og alsidig arbejdsplads med en uformel kultur samt godt kollegialt sammenhold, hvilket afspejler sig i generel lang anciennitet blandt medarbejderne.
Herudover en attraktiv månedsløn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, frokostordning samt øvrige personalegoder herunder fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Debitorchef Marianne Mølgård på tlf. 5159 4442.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende og stillingen tiltrædes hurtigst muligt og efter nærmere aftale.
Har jobbet fanget din interesse, så send gerne din ansøgning og CV med billede hurtigst muligt.

Om Carglass A/S
Carglass A/S udfører reparation og udskiftning af bilruder i hele Danmark med administration, et centralt Call Center og 1 værksted I Albertlsund plus 14 værksteder rundt om i hele landet samt en række mobile teknikere. Virksomheden er en del af Belron koncernen, som opererer i 39 lande og er en af de største indenfor VGRR (Vehicle Glass Repair and Replacement) med ca. 39.000 ansatte.

Oprettet:
2021-10-13
Ansøgningsfrist:
2021-10-28
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: