RYNKEBY FOODS A/S

Automatiktekniker

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Automatikteknikker/reparatør til fast natskifte

I Rynkeby Foods udvikler vi os, vi investerer i og udbygger løbende vores fuldautomatiske udstyr til friskpresset juice og smoothies.

Til vores Vedligeholdelsesafdeling søger vi en automatikteknikker/reparatør til fast natskifte, hvor du vil have 4-dags uge for hver 3. uge. Når oplæringsperioden er afsluttet, vil du være indstillet på at være en del af vores weekendvagtordning.

Medansvar for, at vores maskinpark kører optimalt

Du indgår i et selvstyrende vedligeholdelsesteam bestående af teknikkere og håndværkere, der arbejder systematisk og ud fra lean-principper, der sikrer, at maskinparken bliver løbende vedligeholdt og kører optimalt. Dine primære opgaver er følgende:

  • Udbedre uforudsete nedbrud
  • Udføre systematisk vedligehold
  • Deltage i optimeringsprojekter/-opgaver
  • PLC programmeringer/optimeringer (primært Siemens)
  • Koordinering og kontakt til eksterne leverandører, når der skal laves service på maskiner

Selvstændig profil med teknisk forståelse og erfaring fra fødevareindustrien

Du har en håndværksmæssig uddannelse som automatikteknikker, smed, reparatør, elektriker eller lignende. Du har en god mekanisk forståelse og gerne erfaring med PLC-styring. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra fødevareindustrien - gerne med tappemaskiner, pakkemaskiner, palleterings- og transportanlæg.

Du arbejder selvstændigt og påtager dig ansvar for, at opgaverne bliver løst. Som person er du loyal, hjælpsom og konstruktiv. Du har fokus på kvalitet og kan bevare overblikket selv i pressede situationer.

Vi tilbyder et udfordrende job i et aktivt og uhøjtideligt miljø med gode udviklings-muligheder såvel fagligt som personligt.

Løn aftales individuelt ift dine kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfrist er den 21. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef David Poorhamidi på tlf. 40269236 eller dpo@rynkeby.dk

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 250 ansatte og omsætter for 850 mio. kr. (2020). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af varemærkerne Rynkeby, God Morgen og Brämhults.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret