Styrelsen for Forskning og Uddannelse

(Udløbet) Akademiker søges til administration af internationale uddannelsesprogrammer

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at arbejde med europæiske uddannelsesprogrammer og har du interesse for grundskoleområdet, ungdomsuddannelserne eller almen voksenuddannelse? Er du god til både at rådgive, administrere og kommunikere om forskellige typer af tilskudsprogrammer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Hverdagen i kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer
Du skal arbejde i Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Svendborg. Kontoret arbejder med internationalisering på alle niveauer af det formelle uddannelsessystem, voksenuddannelsesområdet og ungdomssektoren ved at varetage information, rådgivning og administration i forhold til en række nationale, nordiske og europæiske programmer, og ordninger der understøtter mobilitet og internationalt uddannelsessamarbejde.

Der er en ledig stilling i kontorets nyoprettede team for grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelse. Teamet arbejder med en række internationale ordninger og programmer inden for grundskoleområdet, ungdomsuddannelserne samt almen voksenuddannelse og folkeoplysning. Du bliver derfor en del af et nyt team, hvor du vil få mulighed for at være med til at præge teamets samarbejdsgange og videndeling.

Arbejdsopgaverne for stillingen omfatter blandt andet:

 • information om og promovering af teamets tilskudsordninger (herunder eksempelvis Erasmus+ og Nordplus) blandt relevante interessenter såsom grundskoler, kommuner, ungdomsuddannelser etc.
 • koordinering og planlægning af teamets indsatser i forhold til implementeringen af et nyt Erasmus+ program
 • rådgivning og vejledning af potentielle ansøgere samt tilskudsmodtagere samt opgaver af kommunikativ karakter til forskellige målgrupper
 • deltagelse i tværgående arbejdsgrupper på kontoret, herunder i forhold til særlige indsatsområder inden for det nye Erasmus+ program
 • deltagelse i nationale og internationale arbejdsgrupper og netværksmøder.
Du vil komme til at samarbejde med de andre teams i kontoret, med andre kontorer i styrelsen, med relevante institutioner og organisationer inden for teamets områder samt med kolleger i de øvrige europæiske og nordiske lande.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab eller humaniora, og det er en fordel, hvis du har erfaring med administration, kommunikation og formidling.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forestilles os, at du:

 • har gode kommunikative og administrative kompetencer
 • arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet
 • har analytisk sans og tænker i målgrupper
 • formulerer dig klart og præcist i skrift og tale – både på dansk og engelsk
 • har gode it-kompetencer
 • har gode samarbejdsevner.
Herudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du:

 • har erfaring med internationalt arbejde
 • har kendskab til det danske uddannelsessystem, eksempelvis grundskole-,ungdomsuddannelses- eller voksenuddannelsesområdet
 • har erfaring med økonomistyring, for eksempel i forbindelse med tilskudsordninger.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. marts 2021.

Arbejdsstedet er Jessens Mole 12, Svendborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Niels Martiny på telefonnummer 72 31 82 23 eller på e-mail nima@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og dokumentation på uddannelse senest torsdag 14. januar 2021 kl 12:00.

Vi forventer at afholde 2 samtalerunder. Begge samtalerunder forventes at finde sted i uge 3. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  5700 Svendborg

 • Oprettet:

  2021-01-08

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-14
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret