JKS A/S

10 faglærte driftsteknikere søges til aften- og weekendhold på Cirkulationsfabrikken i Grundfos

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme jobVi søger i alt 10 dygtige driftsteknikere til Cirkulationsfabrikken i Bjerringbro – 2 faglærte teknikere på aftenhold, 8 faglærte teknikere på weekendhold. På Cirkulationsfabrikken producerer vi cirkulationspumper med mange forskelligartede processer og opgaver inden for montage og produktion, herunder også fejlfinding og reparation. Du refererer til produktionslederen for området.Hvad drejer jobbet sig om?
Vi tilbyder dig et godt job med frihed under ansvar, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, er ansvarlig for at få vores produktion til at fungere tilfredsstillende. Du kommer til at arbejde i et spændende team med selvstændige og udfordrende opgaver. Samarbejdet i produktionsgruppen har høj priortet i det daglige arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i systematisk fejlfinding og forbedring på maskiner og procesudstyr samt etablering og udførelse af forebyggende vedligehold.

En stor del af arbejdet vil bestå i at skabe løbende forbedringer, således at vi kan øge vores output samt forbedre vores arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et job med mange afvekslende opgaver, hvor du vil få stor indflydelse på hverdagen og opgaveløsningen.

Du skal kunne arbejde på daghold i oplæringsperioden, og efter endt oplæring kommer du på enten fast aftenhold eller weekendhold, afhængig af hvilket skift du søger.Hvad skal der til for at ansøge?
Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse som automatiktekniker, automekaniker, maskinarbejder eller lignende og gerne med reparationserfaring. Det vil være ønskeligt, hvis du har gennemført relevante kurser, således du er fagligt opdateret.

Vi arbejder dagligt ud fra leanprincipperne. Det vil derfor være en fordel, hvis du kender begreberne og har arbejdet med leanværktøjerne før. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet meget højt, og derfor skal dette være en naturlig del af dig.

Dig som person:

 • Går ind for høj kvalitet
 • Tager ansvaret for, at holdet fungerer, og når de daglige mål
 • Gode samarbejdsegenskaber
 • Arbejder systematisk både selvstændigt og i teamet
 • Proaktiv og fleksibel i din adfærd
 • Engageret og hjælpsom
 • Ser udfordringerne i jobbet


Ansøgning og kontakt
JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.
Send gerne din ansøgning snarest da samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93.Om Grundfos
Grundfos er en global virksomhed, der opererer i mere end 55 forskellige lande og på tværs af mange forskellige kulturer, traditioner, love og regler. Vi er en virksomhed med stærke værdier, høje etiske principper og et ry for ærlighed og integritet.

Vores værdier beskriver, hvem vi er, og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder og guider os i vores daglige arbejde. De seks værdier er bæredygtighed, åben og troværdig, mennesker i fokus, uafhængig, partnerskab og utrætteligt ambitiøs.

Grundfos er verdens førende pumpeproducent med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder. Vi tror på, at vi hver dag har mulighed for at løse nogle af verdens mest presserende problemer inden for energi og vand - det er kernen i vores måde at drive vores forretning på. Hver dag gør vi en stor indsats for at tage hensyn til vores medarbejdere, vores planet og vores virksomhed.

Hos os bliver du en del af et større formål. Dit bidrag består af de beslutninger, du tager, hvad end det er inden for produktion, SCM, marketing, finans, IT, salg, service eller forskning og udvikling.

For mere information, besøg venligst www.grundfos.com

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8800 Viborg

 • Oprettet:

  2021-01-07

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-04
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret