Afdelingsleder til HYDROSCAND A/S - SlangExpress i Odense | JobDanmark
JKS A/S

Afdelingsleder til HYDROSCAND A/S - SlangExpress i Odense

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job


JKS CAREER søger på vegne af Hydroscand A/S en dygtig afdelingsleder, der ved effektiv ledelse af afdelingen kan styre mod de opsatte strategiske mål. Du er en naturlig leder, som går forrest og viser vejen og dermed formår, i tæt samspil med sælgere og montører, at skabe gode resultater i din afdeling. Hydroscand A/S er en decentraliceret organisation, og det er dit entreprenørskab og viden om hvad der skal til på Fyn, som kommer til at danne rammerne og drive den videre vækst for afdelingen i OdenseDu får en alsidig hverdag hvor dine opgaver bla. vil være:

• Daglig ledelse af butik og SlangExpress
• Kundeekspedition i butikken
• Administrative opgaverDu får ledelse af 2 montører, og i ledelsesrollen er du skarp på at sætte mål og styre retningen for at fremme udviklingen i forretningen.

Derudover har du ansvaret for administration af lokaler og inventar, lagerstyring og indkøb samt at drive forretningen med høj effektivitet og med fokus på kvalitet. Du vil på ligefod med dine kolleger servicere kunder i afdelingen som en naturlig del af din arbejdsdag, ligesom du vil forventes at besøge kunder for at rådgive og vejlede om f.eks. brug af produkter, opbygning af lager m.m.

Du er vant til at arbejde i Office-pakken og generelt it vant.Hvordan skaber du succes i jobbet?

Du er teknisk velfunderet og har ikke noget i mod at få olie på fingrene. Du har evt. erfaring fra lignende stilling og har gerne viden om tekniske produkter. Du kommer fra nærområdet, og med dit brede netværk og kendskab til lokalområdet formår du at udvide og opnå succesfulde resultater.

Du trives i rollen som den motiverende leder og tager ejerskab for din afdeling og dit team. Med en god portion selvstændighed og drive, forstår du vigtigheden af god kundeservice, og vægter trivsel og udvikling af dine medarbejdere højt. Du bevarer overblikket og forstår at sætte rammerne for en god arbejdsdag.

Der tilbydes en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.Om Hydroscand A/S

Hydroscand A/S blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag førende på det skandinaviske marked inden for serviceydelser og løsninger til slanger, rørledningskomponenter og de tilhørende kundebehov. I Danmark tilbyder de en landsdækkende, mobil slangeservice, SlangExpress, som udskifter slanger ude hos kunden. De monterer og distribuerer slanger og hydraulikkomponenter fra en decentraliseret og kundenær organisation. Teknikerne servicerer kunderne 24-7, både on site, fra deres veludstyrede servicebiler, fra eget værksted og butik.

De findes i 22 lande verden over og har en omsætning på ca. 240 millioner euro (2018). De har på globalt plan over 220 slangeservicebutikker, over 400 forhandlere og mere end 1.200 ansatte, som servicerer over 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika. Hydroscand markedsfører et komplet sortiment af slanger og rørledningskomponenter med over 20.000 artikler på lager. Ud over hydraulikslanger og industrislanger har de alle typer af slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, kravekoblinger, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en masse forskelligt tilbehør.

Deres målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og deres butikker er alle udstyret med et komplet lager og moderne maskiner. Dit personale har stor erfaring med, og omfattende viden om slanger og rørledningskomponenter og er dermed et stort aktiv for forretningen.

Vi ser frem til at høre fra dig!Ansøgning:

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hydroscand A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tina Slothuus Hansen på tlf. 63125752.


Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret