Copenhagen Business School Handelshøjskolen

(Udløbet) Ambitiøs og erfaren EU forskningskonsulent

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
CBS’ nye strategi vil løfte både kvalitet og relevans af forskningen yderligere. Vi vil øge den eksterne finansiering særligt i samarbejde med andre fagligheder og vi vil øge forskningens impact i samfundet. Disse ambitioner går hånd i hånd med en løbende professionel og serviceorienteret support til institutter og forskere.

Netop nu søger CBS en specialkonsulent, der vil være med til at sætte yderligere fokus på hjemtaget af europæiske forsknings- og innovationsmidler (især Horizon Europe). Du vil blive en del af vores centrale forskningsstøtteenhed, nærmere betegnet Research Support Office (RSO). Foruden konkret forskningsstøtte arbejder enheden med tværgående initiativer inden for ekstern finansiering på CBS i et tæt samarbejde med institutterne.

Primære ansvarsområder
 • Pre-award forskningskonsulent primært på EU-området
 • Understøttelse af strategiske og tværgående initiativer i samarbejde med RSO kollegaer og med andre enheder.
 • Brobygning mellem det EU-strategiske arbejde og de konkrete EU-ansøgninger
 • Opgaver til støtte for CBS-institutter eller direktionen

Du vil blive dedikeret kontaktperson for et af CBS’ institutter og skal indgå i tæt og løbende dialog med instituttets Fundingkoordinator og Institutleder. Her vil du have fokus på instituttets behov for support og hvorledes ekstern finansiering til frie forskningsmidler, såvel som mere strategiske programmer, kan spille ind i instituttets udvikling og forskernes karriere.

Kvalifikationer
 • En relevant uddannelse på minimum kandidatniveau, gerne PhD niveau
 • Kendskab til ekstern finansiering og gerne til europæiske forskningsprogrammer
 • Solid erfaring med pre-award forskningssupport
 • Erfaring med understøttelse af tværgående og / eller strategiske initiativer
 • Stærke kommunikationsevner på engelsk og dansk, i skrift og tale
 • Åben, imødekommende og serviceminded
 • Faciliterende og videndelende

I perioder har vi meget travlt, så det er nødvendigt at du kan fokusere, prioritere og arbejde intensivt op til deadlines. Vi har en åben og uformel omgangstone med mulighed for at kunne præge og tilrettelægge egne opgaver.

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen forventes besat som specialkonsulent afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsen og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC-organisationerne. Ansættelsen er 37 timer om ugen og stillingen ønskes besat hurtigst muligt, med start senest 1. juli.
Samtaler forventes afholdt uge 19 + uge 20, 2021.

Yderligere?oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret kontorchef Hanne Harmsen tlf: 4185 2245 eller chefkonsulent Lise Vinkel tlf: 2621 4043

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 07-05-2021

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret