Skatteforvaltningen

Agil tester til ejendomsvurdering

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Mestrer du den agile testproces? Er du god til dialogbaseret samarbejde med et udviklingsteam? Forstår du vigtigheden af et godt testregime? Og vil du være med til at gøre test til en integreret del af udviklingsarbejdet? Så kan du være den agile tester vi mangler i ICE Data og Analyse!

Den nye ejendomsvurdering står over for overgang til drift, hvilket er en stor spændende opgave. Med den følger også nye krav til at kunne levere hurtigt og sikkert i form af øget fokus på build-in quality. I kontoret ICE Data og Analyse har vores DataOps team ansvar for drift og videreudvikling af kildedata til ejendomsvurderingen. I takt med at udviklingsorganisationen udfases vil vi skulle gennemføre flere test hos teamet, og vi har behov for at tilføre en Agil tester, der kan definere og afvikle test samt automatisere test.

Metodesikker tester
Du vil indgå i et DataOps team, der arbejder agilt. Teamet har ansvaret for den daglige drift i forbindelse med indhentning og behandling af data fra vores leverandører, samt vedligeholdelse af løsningen. Du skal med din tekniske faglighed sikre kvaliteten af datagrundlag, og samarbejde med udviklingsteamet omkring test og kvalitetssikring. Du skal også være bindeled til den øvrige test organisation.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • identificere og definere test cases
 • afvikle test cases
 • udvikle test scripts til automatisk test
 • analysere testresultater og rapporte resultaterne.


Du har mod på at tage ansvar for, og medvirke til, at test bliver en kulturel grundsten i teamet. Bl.a. ved at forbedre arbejdet med testebare acceptkriterier.

Du skal støtte teamet i det generelle kvalitetsarbejde, f.eks. ved at give input til arbejdet med komponent- og integrationstest og relevante testmetrikker.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller dokumenteret erhvervserfaring på området, som fx cand.IT, datanom, datamatiker eller lignede. Ligeledes forventer vi, at du har grundlæggende kendskab til udviklingen af datatest.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med:

 • MS SQL
 • Phyton
 • HP ALM
 • ISTQB eller TMap (certificering)
 • GitHub
 • SAFe
 • VersionOne, Jira og Confluence

Som person ser vi gerne at du er:

 • glad for at arbejde i et driftsteam
 • proaktiv og tager ejerskab for problemløsning
 • god til at prioritere din egen tid
 • har fokus på leverancekvalitet og dokumentation.

Vi tilbyder
Et job i en It-organisation med fokus på medarbejdernes indflydelse på opgaveløsning. Der er rig mulighed for at videreudvikle din faglighed, og der er god mulighed for at tage ansvar for eget område. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en af de største udviklingsorganisationer i Danmark, hvilket giver mulighed for at indgå i faglige fællesskaber. Vi forstår værdien af work-life balance og af at udnytte mulighederne for at løse visse opgaver via fjernarbejde.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 24. januar 2021. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Janus Agerbo på telefon 72 37 87 21. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du kan komme til at arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Nybrovej 110-116, 2800 Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  2800 Kongens Lyngby

 • Oprettet:

  2020-12-23

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret