Skatteforvaltningen

BI forretningskonsulenter med blik for datamodellering

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du evnen til både at se muligheder i datamodeller og udvikle de Business Intelligence (BI) løsninger vores partnere har behov for? Har du gode samarbejdsevner og kan du kommunikere klart og effektivt til mange interessenter? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Fokus på at levere værdifulde datadrevne løsninger
Vi oplever et stigende behov fra både interne og eksterne interessenter på leverancer af data, rapporter, analyser og ledelsesmæssig opfølgning. I den forbindelse søger vi én til flere BI forretningskonsulenter, der vil bidrage med at omsætte forretningens behov til brugbare datadrevne løsninger. Vi søger primært profiler med erfaring, men nyuddannede kan i særlige tilfælde komme i betragtning.

Du vil opleve en bred samarbejdsflade fra skatterevisorer til professionelle udviklere i arbejdet med at sikre fremtidens datadrevne Skatteforvaltning. Der arbejdes med rigtig mange komplekse datasæt og udvekslinger, både nationalt og internationalt. Kompleksiteten skyldes både et sammensat systemlandskab og vedvarende transformation. I løsningen af opgaver anvendes en lang række forskellige metoder og teknologier, både til at lave dataløsninger, men også til at understøtte arbejdet.

Som BI forretningskonsulent er dine opgaver at:

  • udvikle Business Intelligence løsninger i Qlik Sense og Business Objects, som understøtter forretningsprocesser.
  • sætte retningen i forhold til udviklingen af datamarter i samarbejde med vores back-end.
  • omsætte behov, idéer, initiativer og opgaver til løsninger baseret på datamodeller.
Du vil komme til at indgå i et agilt team, der f.eks. kan indeholde data engineers, data scientists, business analysts og dataarkitekter, hvor dit primære fokus er at omsætte forretningens behov og udvikle BI-delene af de rette løsninger. I vores teams lægger vi vægt på videndeling og læring, samt at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder sammen med vores partnerstyrelser i både programmer, projekter og mindre udviklingsopgaver. Det sker i en matrixorganisation, hvor man både er forankret i sit team og den enhed, der bl.a. har ansvaret for Business Intelligence. Omgangstonen er uformel, der er plads til humor i hverdagen og vi værdsætter holdånd højt. Vi har en god stemning og selv i travle perioder vægtes fællesskabet højt.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesbaggrund, eksempelvis cand.merc.dat, cand.it, datamatiker, cand.polit eller cand.oecon, eller har på anden vis opnået analytisk forståelse og evner indenfor Business Intelligence.

For at få succes i stillingen, er det afgørende, at du har eller ønsker at udvikle:

  • kendskab eller erfaring indenfor Business Intelligence.
  • kendskab til SQL og/eller datamartmodellering.
  • kendskab til Qlik Sense eller Business Objects.
  • indsigt i leverancekæden i BI løsninger.
Som person besidder du:

  • evnen til at omsætte forretningens behov til gode BI-løsninger på tværs af forskellige interessenter og fagligheder.
  • evnen til at skabe overblik og struktur.
  • evnen til at samarbejde på tværs og sikre den fornødne kvalitet, koordinering og videndeling i det team, du indgår i.
Ansøgning og kontakt
Send dit CV og ansøgning senest onsdag den 19. maj 2021 kl. 22:00 via linket nedenfor ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål inden da, så ring gerne til kontorchef Rasmus Holm Madsen på tlf. 72 37 72 91 eller chefkonsulent Morten Munthe på tlf. 72 37 17 01.

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet er indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede, og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret