profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-27
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Kunne du tænke dig et job, hvor du med din faglighed og smittende energi skaber de bedste rammer for trivsel, udvikling leg og kreativitet? Og vil du være med til at sætte gang i en spændende udviklingsrejse?

Vi arbejder ud fra vores kerneopgave: ”At udfordre alle børn til at lære mest muligt, gennem aktiv deltagelse i nærværende, nysgerrige demokratisk dannende fællesskaber og læringsmiljøer”, og vi er optagede af at levendegøre vores værdier i praksis.

Hvad søger børnene?
Adspurgt søger børnene en pædagog der godt kan lide ”at fjolle, lege og nogle gange stå på hovedet”. Derfor læggers der vægt på, at du er nysgerrig, legesyg, har gåpåmod og er en idérig igangsætter, som kan lide at kaste dig ud i kreative projekter og tematisk arbejde, hvor du sammen med børnene undersøger verden. Din snaksaglighed anvender du i samtaler med børn, hvor du udvider deres sprog, nysgerrighed og viden.

Grib chancen og få et job i Taastrupvang
Du bliver en del af et børnefagligt miljø med gode kolleger og sparring, hvor vi nu starter en fælles rejse hen imod at blive en del af et helt nyt sprudlende kreativt Børne- og Kulturhus. Her skal vi samarbejde med musikskole, billedskole, dramaskole og indskoling – og du kan læse mere om Børne- og Kulturhuset og alt det spændende, du skal være med til og bliver en del af på hjemmesiden.

Du kan tage din hobby med på arbejde
Sammen med børnene kan du være kreativ og dyrke din passion – da Børne- og Kulturhuset indebærer spændende tværfagligt samarbejde med professionelle indenfor de kreative fag. Det kan være, at du brænder for musik, drama, kunst eller noget helt fjerde.

Du skal søge job hos os, hvis du:
  • Er uddannet pædagog eller har en PAU og har gnist i øjnene, som børnene kan mærke
  • Kan strukturere og organisere dagligdagen og samtidig være spontan og følge børnenes initiativer og interesser
  • Er med til at finde på - og tager godt imod andres ideer
  • Forstår at inddrage forældrene som vigtig samarbejdspart i den fælles indsats
  • Er kompetent og ansvarlig formidler i samarbejdet med børn, forældre og kollegaer
Vi udvikler vores pædagogiske praksis
Det betyder, at du får mulighed for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi har øje for børneperspektiver, så alle børn bliver set, hørt og taget alvorligt. Vi er opmærksomme på at børn bliver til i relation til deres omgivelser og at måden vi møder børnene på, således har afgørende betydning. Og vi vil være omsorgsfulde, nærværende voksne med flair for at udvikle børnenes relationelle kompetencer, så de styrkes sprogligt, socialt og følelsesmæssigt - og får gode venner.

Vi er som fællesskab interesserede i at udvikle os fagligt og søger inspiration mange steder, bl.a. til foredrag, eller igennem forskningsarbejde. Vi går op i at være nysgerrige ift. vores praksis, så vi hele tiden løfter vores faglighed. Vi brænder for at give børnene kendskab til deres omverden og udvide deres horisont.

Hverdagen i Taastrupvang
Vi er en integreret daginstitution med ca. 24 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn, fordelt på to huse som ligger lige ved siden af hinanden. Vi gør meget ud af at samarbejde som en helhed. I vores hus eksisterer der mangfoldighed, med nysgerrige børn og voksne med forskellige kulturelle baggrunde. Vi arbejder kontinuerligt med metoder som bl.a. Sprogtrappen, KIDS og Rambøll Dialog, og er optagede af børnenes socio-emotionelle udvikling.

Vi står klar med dygtige kolleger, der hjælper dig godt ind i opgaverne og understøtter din opstart – se video om velkomst og onboarding på dagtilbudsområdet i Høje-Taastrup Kommune.

Geografisk ligger vi tæt på Taastrup station, i det dejlige grønne område ved Selsmosesøen – tæt på både by, kultur og natur.

Ansøgningsfristen er onsdag den 27. oktober 2021
Vi holder samtaler torsdag den 28. oktober fra kl. 11.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.
 
Yderligere oplysninger
Stillingen er 34-37 timer/ugen - alt efter dine ønsker og behov. Ansættelse pr. 1. december eller før, hvis muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, så ring endelig – og måske endda også aftal et besøg. Kontakt pædagogisk leder Marina Geralis på tlf. 43353242.

Mens du venter, kan du læse mere om Taastrupvang - og om Høje-Taastrup Kommunes fælles indsats omkring pædagogik, læring og udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig ?


Geografi:
2630 Taastrup
Oprettet:
2021-10-13
Ansøgningsfrist:
2021-10-27
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: