HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

Børnehaveklasseleder med fokus på fremtidens læring til Læringshus Nærheden

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du være en del af en skole, der er godt kollegialt fællesskab, højt til loftet og hvor vi har let til smil? Trives du i et tæt samarbejde i dit årgangsteam? Kan du se dig selv i en skole, hvor vi arbejder projektbaseret i både tvær- og monofaglige forløb? Og drømmer du om at arbejde i Danmarks første skole, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer?

Så bliv en del af Læringshus Nærheden og vær med til at:
  • Udvikle fremtidens læring
  • Sikre en god og tryg start for nye elever i skoleverdenen
  • Lytte og finde fælles løsninger i samarbejdet med kollegaer og ledelse

Det er et læringshus for alle - ikke en læringsskole
Hos os kommer du til at blive en del af en ambitiøs udviklingsproces. Vi er nysgerrige på vores praksis, som vi løbende tilretter ud fra refleksioner omkring, hvad der fungerer, og hvad vi med fordel kan gøre anderledes i fremtiden.

Vi har tillid til hinanden og stor gensidig kollegial respekt, hvilket er essentielt, når vi sammen skal turde at være nysgerrige på at gå nye veje, der hele tiden kræver, at vi skal dygtiggøre os.  

Du skal derfor have mod på at udfordre din egen praksis og have gå-på-mod ift. at lære nyt. Du har en innovativ tankegang og bidrager med en god energi, der skaber smittende engagement og lyst til læring blandt elever såvel som kolleger.
Der er mulighed for kompetenceudvikling og du får sparring og vejledning af vores dygtige ressourceteam.

Læringsmiljøer – ”Der er ikke parentes omkring projektbaseret
Målet er at børnene udvikler viden gennem undersøgende, hands-on-læring og virkelighedsnære projekter. Vi er fx godt i gang med at udvikle vores makerspace-område og andre spændende læringsmiljøer.

Du behøver ikke at være ekspert i projektarbejde, men det er essentielt, at du finder det spændende og gerne vil være med til at præge fremtidens skole. Du skal turde sætte din viden i spil, sparre med kollegaerne og være med til at skabe læringsmiljøer, der sætter helt nye standarder for børnenes udvikling.  

Du formår at få det bedste frem i børnene 
Har høje ambitioner om udvikling af alle børns faglige læring, sociale kompetecer samtidig med, at du ser og møder eleverne hvor de er. Du spotter børnenes ressourcer og styrker, som du sætter i spil for at skabe succesoplever og begejstring. Gennem en anerkendende tilgang formår du samtidig at understøtte udvikling netop dér, hvor børnenes potentialer er størst.

Vi har brug for dig som:
  • Er pædagoguddannet
  • Har erfaring med/ viden om arbejdet med den tidlige og trygge opstart for alle elever
  • Har en positiv, åben og en anerkendende tilgang til børn og voksne.
  • Er tydelig og har en god struktur i arbejdet med eleverne
  • Ser forældrene som en ressource i samarbejdet

Kan du derover lidt med musik, gerne klaver eller guitar bliver vi rigtig glade.

Vi har fokus på at udvikle vores læringsmiljø
Vi er ved at lære at undervise i projektbaseret læring, der bliver den bærende pædagogiske tilgang og har etableret LEIS-faglokaler (Lego Education Innovation Studio. Alle elever frem til 6. årgang har egen iPad. Fra 7. årgang har eleverne egen pc. 

Der er projektorer/interaktive-tavler i alle klasser og et velfungerende trådløst netværk og vi bruger Meebook.com som læringsplatform.

En fusion, der understreger vores forandring og nytænkning
Når Læringshuset står klar i 2021, sammenlægges Charlotteskolen og Hedehusene Skole for at indgå i den nye skole med dig som en del af teamet. Frem til Læringshuset står færdigt, vil du være tilknyttet Charlotteskolen.

Du er bevidst om at være en konstruktiv medspiller, når du aktivt går ind i den forestående fusionsproces og de forandringsprocesser, der følger med ind i det. I kufferten medbringer du og dine kolleger selvfølgelig erfaringerne fra det gode projektbaserede arbejde, vi allerede er godt i gang med.  

Vi er inkluderende og tager hånd om dig fra din første arbejdsdag
Vi sørger for, at du som nyansat får grundig introduktion til jobbet, opgaverne og kulturen på skolen. Du kommer samtidig til at deltage i et introduktionsforløb i kommunen. 

Om jobbet
Jobbet er på 37 timer i ugen med tiltrædelse pr. 1. august 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er søndag den 23. maj 2021
Vi holder samtaler den 27.maj. 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til indskolingsleder Sencan Altintas på 43 35 23 57 eller leder af Læringshuset Casper Madsen på 2491 7257.

Du kan også læse mere om vores skole på hjemmesiderne: https://charlotte-skolen.aula.dk/ og læringshuset.dk eller kigge forbi vores facebook-side: https://www.facebook.com/laeringshusetdk.

Vi ser frem til at høre fra dig!
  

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret