HØJE-TAASTRUP KOMMUNE

Afdelingsleder til udskolingen på Fremtidens Skole i Høje-Taastrup

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du stå i spidsen for at styrke, videreudvikle og strukturere udskolingen på Fremtidens skole?
Brænder du for at arbejde med de ældste klasser i folkeskolen, er du struktureret og visionær på samme tid, synes du at den projektstyrede arbejdsform er vejen frem?

En afdelingsleder, der styrker Læringshusets nye udskoling
Læringshus nærheden er en ambitiøs og innovativ skole, der arbejder med projektbaseret læring. Du træder ind i et job, hvor din opgave bliver at styrke vores nye udskolingsafdeling.

Skolen der åbner august 2021, består af skolerne Hedehusene og Charlotteskolen. Din opgave bliver blandt andet, at sikre fusionen mellem de to nuværende afdelinger, så den nye afdeling kommer godt fra start.

Dit arbejde vil særligt centrere sig omkring at: 
 
 • Styrke faglighed og trivsel i en udskoling, der arbejder projektbaseret
 • Understøtte teamsamarbejdet i de professionelle læringsteams
 • Understøtte konkrete indsatser omkring klasser, elever mv.

Alt efter din erfaring, faglighed og passion konkretiserer du sammen med den øvrige ledelse indholdet af jobbet. Det vigtigste er, at du har tanker og ideer til, hvordan udskolingen skal organiseres – og har mod på sammen med os at gå nye veje i vores innovative, projektbaserede skoleunivers. 

Sæt nye standarder for skoletænkning
Du brænder for at skabe verdens bedste skole for alle elever gennem projektbaseret læring, inkluderende læringsmiljøer og ud fra tankerne bag Fremtidens Skole, som er udgangspunktet for måden, vi arbejder med skoleudvikling i Høje-Taastrup Kommune.

I 2021 understreges forandringen og nytænkningen, når Charlotteskolen og Hedehusene Skole fusionerer og flytter til Læringshuset i Nærheden, der bliver den første skole i Danmark, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer.

Læringshuset vil være et hus, hvor børn og unge får lov til at lege, bygge, problemløse og idéudvikle i veltilrettelagte læringsforløb.

Du er nysgerrig og eksperimenterende ift. projektbaseret læring
Du behøver ikke at være ekspert i projektbaseret læring, men du skal have lyst til, og være nysgerrig på at bringe dine egne særlige kompetencer og erfaringer i spil, når vi sammen udvikler Fremtidens skole gennem projektbaseret læring.

Det kræver, at du tør at eksperimentere med læringsmiljøer og udfordre dig selv. For dig er det netop motiverende at være med til at opbygge, præge og skabe nye former for skoletænkning, der ikke blot dygtiggør andre – men også dig selv.

Elevernes sidste skoleår er din store passion
Med din høje faglighed bidrager du med konkrete værktøjer, ideer og perspektiver på, hvordan vi sikrer, at alle elever afslutter folkeskolen på en vellykket måde, så de er klædt på til at tage næste skridt på deres uddannelsesvej. Du er frontløber på at sikre et trygt, fleksibelt og stimulerende læringsmiljø for alle vores elever. 

Du har fingeren på pulsen og er knivskarp i at sikre, at alle elever får lige muligheder for at opfylde deres drømme for fremtiden. Du brænder for - og tør at arbejde proaktivt - med de ting, der er en udfordring i dagligdagen.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner, der kommer til at lede en del af en hel skole. Du sparrer og er i tæt dialog med de andre afdelingsledere for at sikre den røde tråd, der går igennem hele skolens DNA, og sikre sammenhæng og konsistens i hele elevens skoletid.

Som afdelingsleder bidrager du med nye perspektiver
Du kommer til at have den daglige afdelingsledelse af udskolingen, og du gennemfører MUS-samtaler og bistår fagfordelingen. Du er altid til rådighed som sparringspartner og sørger for, at personalet er fagligt ajour mht. love og regler om afgangsprøver, prøveformer mv. Du har en tillidsbaseret og dialogisk ledelsestilgang.

Vi forestiller os desuden, at du:
 
 • Har en lederuddannelse, eller er klar på at tage en diplomuddannelse i ledelse
 • Er uddannet lærer med en stor viden og erfaring med udskolingen.
 • Brænder for udskoling og arbejdet med, at alle elever afslutter folkeskolen på bedste vis.
 • Holder dig fagligt ajour og er nysgerrig på nye prøveformer og afgangsprøver, som du evner at omsætte til praksis.
 • Er god til at opbygge relationer og skabe tryghed omkring dig.  
 • Aktivt understøtter den forestående fusion og evner at skabe overblik, finde løsninger og identificere de nødvendige forandringsprocesser, der følger med ind i det arbejde.
   
Tætte samarbejder, høj faglighed og udvikling
Du bliver en del at et samarbejdsorienteret ledelsesteam med store ambitioner og vilde ideer om Fremtidens Skole. Vi sparrer med hinanden i dagligdagen, har en høj faglighed og glemmer aldrig det gode humør.

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig fagligt- og personligt. Vi henter bl.a. inspiration og dygtiggør os gennem eksterne samarbejdspartnere såsom High Tech High, PBLWorks, Imagine if, og skoler rundt omkring i verden.

Om jobbet
Jobbet er på 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1. august 2021.

Frem til Læringshuset står færdigt, vil du være tilknyttet Charlotteskolen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er søndag den 16. maj 2021
Vi holder første runde samtaler den 20. maj og anden runde den 25. maj 2021. Der vil skulle besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil af udvalgte kandidater inden anden samtale.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til leder af Læringshuset Casper Madsen på 2491 7257.

Mens du venter, kan du læse mere om Charlotteskolen eller kigge forbi vores facebook-side.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret