GENTOFTE KOMMUNE

(Udløbet) Daglig leder til Skovens Børn (genopslag)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Daglig leder til Skovens Børn i Gentofte Kommune

Vil du være en del af ledelsesteamet for en sammenlagt kommunal daginstitution med to børnehuse? Er du optaget af at lede pædagogiske udviklingsprocesser, som sikrer høj faglig kvalitet? Er du en god ambassadør for naturbørnehaverne? Så er du måske vores nye daglige leder!

Gentofte Kommune søger en daglig leder til at indgå i ledelsen for den sammenlagte institution Den Grønne Planet hurtigst muligt eller senest 1. juli 2021. Den Grønne Planet består af to børnehuse, Galaksen som er en integreret daginstitution og Skovens Børn, som er en naturbørnehave beliggende på to matrikler – afdeling Naturstationen og afdeling Ordruphus. Hver afdeling har en afdelingsleder, som sammen med den daglige leder tilrettelægger hverdagen, kurser, personalefordeling og er ansvarlig for, at de overordnede mål og skovprofilen fastholdes. Stillingen som daglig leder er en nyoprettet stilling.

Vi tilbyder
En spændende og alsidig stilling som daglig leder i en naturbørnehave på to matrikler med ca. 63 børn og 12 medarbejdere. Du vil som daglig leder få mulighed for at sætte dit pædagogiske præg på arbejdet i Skovens Børn. Du bliver en del af ledelsen sammen med den daglige leder i Galaksen, som også fungerer som institutionsleder af den sammenlagte institution Den Grønne Planet. Omkring dig vil du have professionelle og engagerede medarbejdere, der brænder for naturen og udelivet.

Ledelse og vores forventninger til dig
I Den Grønne Planet er der en stærk ledelse, hvor ledelsesopgaver reflekteres, analyseres og kvalificeres i fællesskab for herefter at udmøntes i det enkelte børnehus. Der er et stærkt værdigrundlag, der – med afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan – danner rammen for forskellige måder at udføre og organisere det daglige pædagogiske arbejde på. Du skal kunne bygge bro mellem de to afdelinger i Skovens Børn samtidig med at du med en nærværende og praktisk tilgang i det pædagogiske arbejde formår at være synlig for medarbejdere, børn og forældre og derigennem samles om den fælles pædagogiske retning.

Som daglig leder af Skovens Børn lægger vi bl.a. vægt på at:

  • Du har visioner for, hvordan naturbørnehaverne fastholder og profilerer deres unikke udtryk – også fremadrettet.

  • Du formår at sætte rammen for et stærkt pædagogisk læringsmiljø, der gør det muligt at arbejde med de centrale elementer i den styrkede pædagogiske læreplan i et skovmiljø

  • Du er en handlingsorienteret og synlig leder med gennemslagskraft og er samtidig

  • Ledelseserfaring er en fordel, men ingen betingelse. Måske har du været i berøring med ledelsesopgaver i din tidligere stilling og ønsker at prøve kræfter med en lederstilling.

  • Du er strategisk i din ledelse som du mestrer fra distancen samtidig med at du trives i et ledelsesteam.

Om Gentofte Kommune
Gentofte Kommune har et højt ambitionsniveau på børneområdet. Med udgangspunkt i kommunens vision for børneområdet ”Tryghed, Leg og Læring – Børn Forandrer Verden” har vi en ambition om, at ethvert barn motiveres, inspireres og udfordres til toppen af deres potentiale.

Du vil som daglig leder samtidig få mulighed for at præge udviklingen på dagtilbudsområdet i Gentofte Kommune og indgå i et ledernetværk sammen med andre af kommunens ledere på området.

Som daglig leder refererer du til institutionslederen i Den Grønne Planet.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Lisbeth Petersen på tlf.: 4040 9706 for yderligere oplysninger eller hvis du ønsker at besøge institutionen. Du er også velkommen til at kontakte pædagogisk leder på forvaltningen Michael Andersen på tlf. 3057 1901.

Du kan læse mere på: www.gentofte.dk eller på Skovens Børns hjemmeside: https://skovensboern.aula.dk/

Ansøgningsfrist: Fredag den 7. maj 2021 kl. 23.59

1. samtalerunde afholdes den 12. maj 2021

Der vil i forbindelse med 2. samtalerunde være en test. 2. samtalerunde afholdes den 19. maj 2021

Tiltrædelse: Snarest muligt eller senest pr. 1. juli 2021

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet skal indhentes børne- og straffeattest.

Vi arbejder digitalt i Gentofte Kommune. Derfor modtages ansøgninger udelukkende via den digitale ansøgningsformular.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomst og aftale om Ny Løn, samt efter lokal forhåndsaftale.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret