GENTOFTE KOMMUNE

Byggesagsbehandler i Plan og Byg, Gentofte Kommune

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

I Gentofte Kommune har vi et ønske om at passe på og udvikle kommunens helt særlige landskabelige og arkitektoniske profil. Det kræver høj faglighed og lyst og evne til at arbejde sammen med andre om opgaverne.

Vil du være med til det, lover vi til gengæld gode, nysgerrige og engagerede kolleger og mange spændende opgaver.

Ud over kommunens smukke landskaber og beliggenhed har vi arkitektur i verdensklasse, og du skal være med til at værne om kommunens ca. 4.500 bevaringsværdige bygninger og mange bevaringsværdige byrum.

Byggeaktiviteten er høj i Gentofte Kommune, og derfor søger vi en ny kollega til byggesagsbehandlingen, som også er i stand til at arbejde i et højt tempo.

Hos os lægger vi vægt på helhed i opgaveløsningen. Du kommer rundt om alle dele af byggesagsbehandlingen, herunder betjening af det politiske niveau, og følger sagen fra idé til afslutning af byggeriet. Desuden lægger vi vægt på at arbejde dialogbaseret, dvs. på at inddrage ansøgere, naboer og andre interessenter i vores behandling af sagerne.

Du vil få indflydelse på teamets udvikling, få vide muligheder for faglig og personlig udvikling, og har du en særlig interesse for en bestemt del af byggesagsbehandlingen, vil der også være plads til det.

Sammen med Rudersdal, Gladsaxe og Lyngby-Tårbæk kommuner er der fokus på opbygning og vedligeholdelse af en tværkommunal, faglig vidensbog. Det kalder vi 4 K-samarbejdet. Samlet udgør de 4 kommuner en befolkningsgruppe på ca. 254.000 mennesker, og ud over dine daglige nære kolleger, vil du vil få adgang til et stort fagligt og socialt netværk, hvor der er grundlag for udveksling af erfaring og videndeling kommunerne imellem.

Din nye arbejdsplads:

Gentofte Kommune har en ambition om at være en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til et arbejds- og familieliv i balance, og vi tror på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgere og brugere får den bedst mulige service og faglige, kompetente vejledning.

Plan og Byg er en del af Teknik og Miljø, og stillingen som byggesagsbehandler er placeret i Byg-teamet. Vi er i øjeblikket 7 planlæggere, 12 byggesagsbehandlere, 4 administrative medarbejdere, én faglig leder for Byg-teamet og én fælles chef.

Vores forventninger til dig:

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og/eller interesse for byggesagsbehandling. Derudover lægger vi særligt vægt på, at du kan præstere på et højt fagligt niveau, at du er serviceorienteret, og har gode formidlingsevner.

Yderligere oplysninger:

Arbejdspladsen er fysisk placeret på Gentofte Rådhus.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20 og 21. Tiltrædelse snarest.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret