GENTOFTE KOMMUNE

(Udløbet) Afdelingssygeplejerske søges til Jægersborghave Plejeboliger

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du sygeplejerske med ledelseserfaring og flair for udvikling, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi søger en Afdelingssygeplejerske til Plejehjemmet Jægersborghave med tiltrædelse 1. juni. Det er ønskeligt, at du har erfaring fra primær sektor.

I efteråret 2021 bliver Jægersborghave dobbelt så stort, når vi åbner med yderligere 72 plejeboliger. 39 af pladserne er tildelt beboerne på Plejehjemmet Ordruplund. Du bliver del af en ledergruppe med i alt seks afdelingssygeplejersker og en forstander, som er i gang med det spændende arbejde omkring sammenlægningen.

Du får mulighed for udvikling, både fagligt og personligt. Vi tilbyder kompetenceudvikling målrettet dine behov. Som nyansat afdelingssygeplejerske får du tildelt en mentor og bliver en del af et mellemledernetværk i kommunens plejeboliger.

Beboerne på Jægersborghave/Ordruplund har i overvejende grad en demenssygdom, derfor er det ønskeligt at du har viden om og forståelse for arbejdet med demensramte. Vi ønsker, at Jægersborghave er et hjem, der er bygget af gode relationer og et hjem, der bruges til at leve livet i.

Du får medansvar og indflydelse på at understøtte værdierne. Vi arbejder aktiverende og livgivende med udgangspunkt i den enkelte beboers livshistorie og ressourcer, sætter faglighed højt, og yder en individuel pleje der respekterer beboerens tidligere livsform og nuværende behov. Vi er organiseret med to gruppeledere i hver afdeling, de bidrager både til den faglige ledelse, den daglige planlægning og understøtter husets værdier.

Som afdelingssygeplejerske på Jægersborghave får du et udfordrende lederjob med ledelse af en medarbejdergruppe med forskellig uddannelsesbaggrund og kompetencer. Vi har fokus på relationens betydning for samarbejdet, både borger og fagprofessionelle. Dine arbejdsopgaverne er mangfoldige; du skal lede en medarbejdergruppe, som er engageret og dedikeret i arbejdet med beboerne.

Medarbejderne vil efterspørge din ledelse, din faglighed og din empati.

Dine lederkollegaer vil efterspørge dine input, dine refleksioner og dine spørgsmål.

Vi arbejder i en politisk styret organisation, der efterspørger en innovativ og fleksibel tilgang.

Lidt om Jægersborghave/Ordruplund:

Jægersborghave er Gentofte Kommunes nyeste plejeboliger. Jægersborghave har 72 boliger, der ligger i smukke omgivelser i Jægersborg. Boligerne er fordelt på 3 etager med dejlige fællesarealer.

Ordruplund er Gentofte kommune ældste plejehjem og har 39 boliger. I efteråret 2021 flytter beboere, medarbejdere og ledere til Jægersborghave, hvor der åbnes 72 nye boliger.

Første samtale bliver afholdt den 15.4.2021 og hvis du går videre til 2. samtale, skal du være indstillet på at skulle til test i vores HR-afdeling på Gentofte Rådhus. Det sker den 20.4.2021

2. samtale vil være den 22.4.2021

Hvis du ønsker at besøge os inden du søger stillingen eller har spørgsmål til stillingen, kontakt venligst:
Forstander Ulla Rytved på telefon 40354414 eller mail ullr@gentofte.dk

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse inden for ældreområdet skal forevises straffeattest.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret