GENTOFTE KOMMUNE

(Udløbet) Blomsterhusene søger SOSU-assistenter til fast weekend

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Blomsterhusene søger SOSU-assistenter til fast vagt hver anden eller fjerde weekend

Blomsterhusene er et botilbud for 39 skønne mennesker med multihandicaps. Borgerne bor i 5 levegrupper med henholdsvis 9 og 6 beboere i hver. Borgerne har alle brug for fuld støtte i alle dagens gøremål. Det sundhedsfaglige fokus på vores område bliver opprioriteret mere og mere og derfor har vi brug for fagligt dygtige medarbejdere, der kan indgå i vores weekend bemanding.

Er du uddannet SOSU-assistent og gerne vil have supplerende timer i weekenden, så er det dig vi har brug for. Du vil blive tilknyttet en fast weekend i en af vores 5 levegrupper. Du vil så her indgå i det daglige arbejde på lige fod med dine kollegaer. Derudover vil du have ansvaret omkring medicinhåndtering ud fra vores gældende instrukser og retningslinjer når du er på arbejde.

Borgere med handicap er et område, som har brug for sundhedsfagligt personale, så hvis du tænker, at det kunne være spændende at være en af os, så er muligheden her.

Tiltrædelse::Snarest.

Samtaler: Vil blive afholdt løbende, så skynd dig at søg.

Yderligere oplysninger:

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Forud for ansættelse skal der fremvises straffeattest.

Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Jane Svejgård Pedersen, forstander, tlf. 3998 7852. eller send en mail på jasp@gentofte.dk, så kan der evt. aftales et besøg.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret