Afløsere søges til Jægersborghave | JobDanmark
GENTOFTE KOMMUNE

Afløsere søges til Jægersborghave

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller under uddannelse og søger du meningsfuldt arbejde som afløser, så hører vi gerne fra dig. Vi søger både faste weekendafløsere og tilkaldevikarer.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som afløser eller som fast weekendafløser, så er det lige dig vi mangler.

Vi har brug for afløsere, der er mødestabile og har en positiv tilgang i mødet med andre mennesker. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere. Vi sikrer en god introduktion.

Vi har en arbejdsplads, hvor humor og godt arbejdsmiljø vægtes højt og vi har mulighed for at udvikle os fagligt og personligt.

Vi arbejder ud fra værdierne: Respekt, Høj faglighed, Fællesskab og Hjemlighed

Søger du et meningsfyldt job, hvor du er med til at gøre en forskel sammen med gode og stabile kollegaer, der brænder for deres fag og hvor høj faglighed vægtes højt, vil vi meget gerne tale med dig.

Ansættelse vil ske løbende.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse inden for ældreområdet skal forevises straffeattest.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret