profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-22
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

CARSTEN KNUDSEN A/S søger dig, der gerne vil med ombord i en spændende virksomhed støbt af stærke traditioner, kvalitetshåndværk og jordnære værdier. Vores team er skruet sammen af engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer med stort drive, fokus på teamånd og forståelse for den enkelte. Vi er i en spændende udvikling og derfor har vi brug for flere kompetente kollegaer til vores team i Ringe.

VI TILBYDER

Som byggeleder får du en spændende hverdag, hvor du har ansvaret for større og mindre entrepriser. Din hverdag består hovedsageligt af byggepladsledelse samt planlægning og håndtering af indkøb af materialer og underleverandører. Vi har kalkulationsansatte i huset, så beregning og tilbudsarbejde fylder meget lidt i din hverdag. Du er således vores vigtige bindeled mellem ledelse, samarbejdspartnere og egne håndværkere. Det ligger dig naturligt at sikre kvalitet i hele værdikæden og du forstår, hvordan man skaber god projektstyring for medarbejdere, samt sikrer en høj kvalitet i aftaler, deadlines og udførsel. Nøgleordene for denne stilling er

 • ​En spændende og alsidig hverdag med både store og mindre entrepriser
 • ​Faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • ​Frie og selvstændige arbejdsforhold og gode it-systemer, der gør hverdagen smidig
 • ​En god løn efter kvalifikationer og bilordning
 • ​Du bliver en del af et super godt team i et uhøjtideligt miljø og en flad organisation
 • ​Du skal have et stærkt overblik, en skarp struktur og en imødekommende personlighed
 • ​Du kan lide at gå forrest, du er en naturlig leder og dit drive fodres, når der er ”gang i butikken”

VI SØGER

Vi forestiller os, at du enten er en ung tømrersvend med solid praktisk erfaring, der har ambitioner og evner til at gå ledervejen eller dig, der har flere års erfaring fra lignende stillinger og gerne vil ombord på vores spænde vækstrejse med højt til loftet og stor frihed under ansvar og selvledelse.

Du kan lide at styre opgaven og få tingene til at lykkes og du formår at få alle facetter i indkøb, personaleledelse og projektstyring til at gå op i en højere enhed for alle omkring dig. Du har en god menneskeforståelse og naturlige lederevner og du har ordren og struktur i din arbejdsstil samt et naturligt flair for it.

 • ​Du er faglig stærk inden for tømrer- og snedkerbranchen – faguddannet tømrer eller god erfaring udefra byggepladsen.
 • ​Du er en teamplayer og en engageret, ledelsesstærk person med et stort overblik
 • ​Du er typen, der bevarer overblikket i travle perioder
 • ​Du har det gode humør og et positivt livssyn med på arbejde og du trives med ansvar

SEND DIN ANSØGNING

til mail@carstenknudsen.dk eller via Jobdanmark – vi søger en, som kan tiltræde hurtigst muligt og behandler således ansøgninger løbende og fortroligt. Du kan se mere om os på https://www.carsten-knudsen.dk/ og du er meget velkommen til at ringe til Martin Harboe på telefon 40337879 for at høre mere om os og stillingen.

Oprettet:
2022-06-22
Ansøgningsfrist:
2022-07-22
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
branche, bygge og anlæg
byggeledelse

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: