LB-CONSULT A/S

Bygningskonstruktør der både kan udføre tilsynsopgaver og projektere i Revit

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Kan du lave byggetekniske gennemgange og tilsyn, så bygherre får et fejlfrit byggeri til tiden?

Stortrives du i en alsidig hverdag, hvor du veksler mellem at være på byggetekniske tilsynsopgaver og projektere i Revit?

Ønsker du at løfte dine kompetencer i en rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst, hvor udviklingsmulighederne er mange, og du selv er med til at forme din stilling?

Til vores kontor i Kolding mangler vi dig, der både vil være tæt på kunden, ud til projekter og skabe værdi med din viden om projektstyring og byggetekniske løsninger og samtidig også tegner rutineret i Revit.

Rutineret i Revit og byggetekniske gennemgange

For dig er alsidighed og forskelligartede opgaver lykken. Du stortrives med at veksle mellem opgaver, der både får dig ud på byggepladser, og som udfordrer dine Revit-færdigheder. Med din solide byggetekniske viden evner du selvstændigt at formidle og løse rådgivnings- og tilsynsopgaver. Du er nærværende og vækker tillid og tryghed i samarbejdet med kunder og kollegaer.

Du er selvkørende rådgiver, der tydeligt kan redegøre for dine løsningsforslag over for kunder og samarbejdspartnere. Du skal forvente en stor variation i projekterne og arbejdsdagene. På vores kontor i Kolding kommer du til at arbejde med om- og tilbygninger, renovering og nybyggeri inden for både boliger med få og mange etager, erhverv, sundhed, læring og kultur.

Opgavernes karakter skifter, og der vil både være projekter, der løses dag til dag, mens du også bliver en del af længerevarende projekter over flere år.

Vi forestiller os, at du

  • er en erfaren bygningskonstruktør med minimum 5 års erfaring med lignende opgaver
  • udfører grundige byggetekniske gennemgange og tilsynsopgaver
  • tegner ubesværet i Revit og forstår at tegne bygbare projekter
  • erfaring med gennemgang af kontrakter, bygningsskader, bygherretilsyn og afleveringsforretning samt drift og vedligehold
  • og har du en håndværksmæssig baggrund, er det et ekstra plus

Din fremtid hos os

Hos os er din faglighed og udvikling i fokus.

Du får rig mulighed for at videreudvikle dine faglige såvel som personlige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende og komplekse projekter.

Du bliver en del af et stærkt socialt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar, faglig udvikling og den uformelle tone præger hverdagen.

Hvem er vi?

I LB Consult er vi 46 ambitiøse og engagerede medarbejdere, som er tilknyttet enten kontoret i Aarhus C, Grenaa eller Kolding. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Du vil opleve en dynamisk og flad organisationsstruktur med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både sparring og grin på tværs af faggrupperne.

Anerkendelse og kontinuerlig kompetenceudvikling er et klart fokusområde for at sikre trivsel og fastholdelse. Din individuelle, faglige udvikling er i højsædet, fordi vi tror på at udviklingen fortsat vil styrke vores sammenhængskraft.

Alt det praktiske

Stillingen er i Kolding, og du må påregne transport til og fra byggepladser rundt omkring i landet (primært Fyn, Syd- og Midtjylland).

Du kan blive klogere på LB Consult som arbejdsplads her: http://www.lb-consult.dk/arbejdspladsen/

Eller se medarbejdersammensætningen her: http://www.lb-consult.dk/medarbejdere/

Brænder du inde med nogle spørgsmål, så kontakt afdelingschef i Kolding, Søren Skjold Eckhoff på telefon, +45 4040 8613 eller Partner Nicolai Juul på telefon +45 4019 6163

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret