LB-CONSULT A/S

Ambitiøs brandrådgiver

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du certificeret brandrådgiver?

Yder du professionel og ambitiøs rådgivning inden for brandsikkerhed?

Og ønsker du at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor der er rig mulighed for udvikling i en varieret hverdag?

Vores brandrådgivergruppe har rygende travlt, og vi leder efter dig, som brænder for at sikre kunderne den bedste rådgivning.

Brandrådgivning i en varieret hverdag

Du rådgiver og projekterer brandforebyggelse inden for alle typer af byggeri. Du skal forvente en stor variation i projekterne og arbejdsdagene. Du kommer til at arbejde med om- og tilbygninger, renovering og nybyggeri inden for både boliger med få og mange etager, erhverv, sundhed, plejeboliger, læring og kultur.

Du får dermed en varieret arbejdsdag, hvor du har stor indflydelse på planlægningen og udførelsen af opgaverne og dagligdagen i et uformelt arbejdsmiljø.

Du indgår i vores brandrådgiverteam bestående af to dygtige medarbejdere, der supplerer og understøtter hinanden fagligt. Det er vores ambition, at gruppen inden for de kommende par år vokser til fire brandrådgivere.

Vi forestiller os, at

  • du er certificeret til brandklasse 2. Måske er du også certificeret til brandklasse 3 og 4 og tredjepartskontrol (eller har lysten og kompetencerne til at blive det)
  • du er uddannet ingeniør eller konstruktør
  • du er detaljeorienteret, systematisk og sætter en ære i at rådgive kollegaer og kunder
  • du har gode kommunikationsevner – og du taler og skriver dansk

Som person er du selvkørende og tillidsvækkende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag, over for kunder, entreprenører og rådgivere. Du er derfor en stærk kommunikator, og med din solide tekniske faglighed er du i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver med udgangspunkt i kundens behov. Du har fokus på høj kvalitet og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver. Samtidig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og teamet.

Din fremtid i LB Consult

Hos os er din faglighed og specialistviden i fokus. Du får mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet med at give medarbejderne den personlige og faglige udvikling, de ønsker.

Vi har en klar strategi for udvikling af virksomheden over de næste par år, og du får naturligt en helt central plads i eksekvering af strategien, der ligeledes fremmer din udvikling og fremtidige karrierevej.

Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller Kolding alt efter, hvad der er lettest for dig.

LB Consult tilbyder

Hos os får du 46 kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede kollegaer. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Hos os vil du opleve en dynamisk og flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både videndeling og grin på tværs af faggrupperne. Vi prioriterer et godt fagligt miljø, hvor der er kort fra tanke til medarbejder, og mellem de forskellige faggrupper. Hos os vil du både få gode kollegaer og mulighed for at videreudvikle dig fagligt og personligt.

Anerkendelse og kontinuerlig udvikling er et fokusområde for ledelsen, for at sikre trivsel og fastholdelse, ligesom virksomhedens sammenhængskraft og det faglige niveau altid er i højsæde. Du vil opleve en uformel, dynamisk kultur og et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt købmandskab og helhedsorienteret opgaveløsning er hverdagen.

Læs mere om vores arbejdsplads her: http://www.lb-consult.dk/arbejdspladsen/

Se medarbejdersammensætningen her: http://www.lb-consult.dk/medarbejdere/

Kontakt Partner Nicolai Juul på telefon 4019 6163 hvis du vil vide mere om stillingen eller LB Consult som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret