S/I AKACIEGÅRDEN

Akaciegården søger koordinerende terapeut til aktivitets- og træningsenhed

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Akaciegården søger pr. 1 juni 2021 eller snarest derefter en ergo- og eller fysioterapeut til en spændende stilling som koordinerede terapeut. Den koordinerende terapeut har ansvaret for at koordinere de faglige og administrative opgaver for terapeuter og aktivitetsmedarbejdere. Derudover har den koordinerende terapeut det overordnede ansvar for de frivillige der er tilknyttet Akaciegården og for hverdagsaktiviteterne på tværs af hele huset.

Det er en fast stilling på 34-37 timer, du vil referere til centerchefen.

Akaciegården er på nuværende tidspunkt delvis kommunal, fra 15. juni 2021 vil Altiden have driftsansvaret. Vi er et plejehjem, der har eksisteret i 43 år, og som har til huse i en flot nybygget ejendom. Huset består af 95 lejligheder fordelt på 5 etager og 3 afdelinger, en aktivitets/træningsenhed, en serviceafdeling og en café.

Den daglige ledelse varetages af centerchef, 3 daglige ledere til plejen, køkkenleder og en serviceleder, som alle refererer til centerchefen. Desuden er der en stab bestående af en klinisk vejleder og 3 centersygeplejersker.

Vores vision er sikring af høj livskvalitet for beboerne, herunder at skabe et trygt og værdigt hverdagsliv i dialog med vores beboere. Udgangspunktet er en fælles forståelse af kerneopgaven, hvor ”intet er umuligt”. Akaciegården skal være et moderne, aktivt og trygt sted at bo, en attraktiv arbejdsplads og et sted hvor flere generationer mødes.

Akaciegården er et plejehjem med høje faglige ambitioner, og vi er i fuld gang med at udvikle og kvalitetssikre aktivitets- og træningsarbejdet, herunder at styrke den rehabiliterende indsats og en høj faglighed i sygeplejen. Dette gøres blandt andet gennem anvendelse af metoder som LEAN og triagering.

Vi er i øjeblikket i gang med tre projekter med tværfaglig deltagelse; vi har fået projektmidler fra Sundhedsstyrelsen og fra Værdighedsrejseholdet. Desuden starter vi et mindre projekt om hverdagsrehabilitering. Alle tre projekter tager afsæt i Tom Kitwood og personcentreret omsorg.

Vi forventer at du:

 • Har en helhedsorienteret tilgang og at du kan tænke på tværs og i helheder
 • Har erfaringer med dysfagi og gerontologiske lidelser, gerne minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Kan skabe overblik og prioritere mellem opgaver
 • Er nysgerrig og fleksibel og kan skabe struktur og rammer i en travl og uforudsigelig hverdag
 • Medvirker til udvikling, implementering og forbedring af arbejdsgange, retningslinjer og dokumentationsredskaber, herunder CURA og Fælles Sprog III.
 • Løbende opdatere dig fagligt og er nysgerrig på ny viden inden for området, så du kan sætte retning for udviklingsarbejdet sammen med ledelsen
 • Er udadvendt, engageret, inspirerende og initiativrig

Vi kan tilbyde:

 • Et dynamisk udfordrende miljø
 • En hverdag fyldt med spændende opgaver, hvor du deltager i praksis i både træningsområdet og aktivitetsområdet
 • En stilling med mulighed for selv at sætte rammerne
 • En afdeling i trivsel med mulighed for udvikling
 • En spændende og anderledes arbejdsplads i konstant udvikling, hvor beboere, pårørende og medarbejdere indgår i et respektfuldt partnerskab

Vi er et lille team bestående af en ergoterapeut, en fysioterapeut, en psykomotorisk terapeut og en sundhedsfaglig aktivitetsmedarbejder.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der skal foreligge en straffeattest ved ansættelsen.

Er du interesseret, så modtager vi gerne din ansøgning og CV vedlagt eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter  på akaciegarden@frederiksberg.dk

Ansøgningsfrist er 17. maj 2021, vi forventer at holde ansættelsessamtaler 26. maj 2021.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt: Centerchef Ulla Hjorth på: 36 19 77 27

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret