RINGSTED KOMMUNE

Ådalskolen søger pædagoger med erfaring inden for arbejdet med psykiske/ fysiske funktionsnedsættelser

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
På Ådalskolen arbejder vi i tværfaglige teams. Vi er lærere, pædagoger, medhjælpere og assistenter som arbejder tæt sammen om vores fælles kerneopgave. Som pædagog vil du typisk være kontaktperson for et barn. Du deltager i både undervisning, og SFO aktiviteter. Der er typisk 6-7 børn i hver klasse.

Vi søger efter dig som ønsker, at være i et team med børn med multible funktionsnedsættelser. Her arbejdes der målrettet med kommunikation.
 
Ud over det, så søger vi efter dig, som kunne tænke dig at arbejde i en af vores andre børnegrupper, hvor børnene har psykiske funktionsnedsættelser og forskellige former for indlæringsvanskeligheder og generel udviklingshæmning.

Dine opgaver
 • Du skal kunne indgå i et tæt teamsamarbejde.
 • Du skal kunne arbejde i tidsrummet 7-16.30 på skoledage, samt i skoleferier.
 • Du kan lide at arbejde med børn som er udfordret på mange forskellige parametre.
 • Du brænder for at give børnene mulighed for at lære og trives, og for at give dem det bedste skole og fritidstilbud.

Vi har en fast stilling, samt en begivenhedsafhængig stilling, som er for en pædagog som er på orlov. Begge stillinger er på 34-37 timer pr. uge.

Hvem er du
Du er tålmodig og tydelig i din kommunikation. Du er rolig og velreflekteret, og du må meget gerne have erfaring med at arbejde med børn med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Det er en fordel at du kender til at arbejde med Low Arousal og Neuropædagogik/Neuropsykologi. Du skal være uddannet pædagog, og det er et plus hvis du kan tegn til tale. Det er en fordel at have kørekort, da vi har flere busser du kan køre i. Da vi tager i svømmehallen hver uge, skal du kunne lide at gå i svømmehallen.  

Afdeling
Vi søger bredt til hele vores skole, så du skal kunne se dig selv sammen med børn fra indskoling til udskoling, samt i vores to kommunikations klasser, hvor børnene har multible funktionsnedsættelser. Men du må gerne skrive i din ansøgning hvad du brænder mest for.

Vi tilbyder
En dejlig skole i fantastiske omgivelser med naturen lige uden for døren. Du får 80 fantastiske kollegaer, som alle brænder for at give børnene den bedst mulige dag. Du har rig mulighed for at få indflydelse på din hverdag, samt at præge udviklingen på skolen.

Dato for ansættelsessamtaler forventes at være den 29. januar 2021 i tidsrummet 11-15.

Vil du vide mere så kig ind på vores hjemmeside. https://aadalskolen.aula.dk/.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4100 Ringsted

 • Oprettet:

  2021-01-08

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-21
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret