profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-09-24
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du til tal?
Vi mangler ekstrahænder & talrige hovederpå 2 poster ...

Revisorassistent Revisionscentret Ribe
Hos os vil du få lov til at udfylde rollen som den stabile revisorassistent, derhar det gyldne overblik over den enkelte kundes penge, tal og papirarbejde. Du begejstres, når ting går op, og der kan sættes tjek ved opgaver, der bl.a.omfatter bogføring, lønregnskab, regnskabog skat for små og mellemstore virksomheder. Du søger nye udfordringer fra dit nuværende job, eller måske arbejder du freelance i dag, men kunne ønske dig kolleger og en god stilling på 37 timer.

Godkendt Revisor Cand. merc. aud. eller HD(R)
Revisionscentret Ribe
Du vil få dine egne kunder og indgå i et spændende og udviklende samarbejde med kollegerne her i huset. Ydermere har vi i de 6 Revisionscenter afdelinger et fagligt fællesskab, der tæller ca 70 ansatte.
Du vil få stor indflydelse på din hverdag, og du vil bl.a. stå for udarbejdelse af regnskaber og budgetter i et tæt og rådgivende samarbejde med en bredt sammensat kundekreds. Grib din chancefor en ny karrierremulighed.

 

Læs mere om begge stillinger på vores hjemmeside revisor.dk under ”job hos os” Ansøgningsfristen er 1/8-21 for begge stillinger, sendes til Bjarne Barsballe på mail bj@reviribe.dk

Oprettet:
2021-08-24
Ansøgningsfrist:
2021-09-24
Typer:
Fuldtid