Børnehuset Rosenhøj

Børnehuset Rosenhøj søger pædagog til barsel vikariat.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Børnehuset Rosenhøj søger pædagog til vores børnehus på 37 timer pr uge.
 
Start den 1.7.2021.  Til den 30.6.2022.
 
Hvis Du kan starte før, kan vi lave en aftale om det.
 
Da en af vores pædagoger er på barsel, søger vi en erfaren pædagog, der har mod på at bidrage til vores Børnehus.


Vi er en selvejende institution, som har ca. 100 børn i alderen 0 til 6 år og så er vi 26 ansatte, fordelt på vuggestue og børnehave.  Vi har en god fordeling af kvinder og mænd, og af unge og modne. Vores fordeling er ca. 56 procent pædagoger og vores medhjælpere har enten PAU uddannelse eller mange års erfaring. Vi ligger i Hvidovre og har drift overenskomst med Hvidovre kommune.


Vi lægger vægt på en høj faglighed, hvor vi bruger os selv, og hvor vi har en løbende evaluering af hvorfor vi gør som vi gør. Vi arbejder ud fra værdier, og vil gerne selv udfylde rammerne, så vi kan have indflydelse på vores arbejde og på børnenes trivsel. vi har forventninger og krav til hinanden. Vi ser det som en styrke at vi har gode kollegaer, da vi alle har bruge for sparring, og hjælpe så man ikke står alene. Det er vigtigt at være modig, så vi kan hjælpe hinanden, med at få den bedste mulige side frem I os selv.
 
Vi forventer at blive udfordret og ser det som en styrke når der kommer undrende spørgsmål, da dette giver os mulighed for at sætte ord på hvorfor vi gør som vi gør. Vi er en del af Børneringen, og vi får her lavet administration, og så får vi faglig udvikling gennem kurser, og inspiration fra andre institutioner.


Vi har drift overenskomst med Hvidovre kommune, og vi er en del af et selvejende netværk, der arbejder sammen, men som har hver deres egen ledelse.


Du kan læse mere om os her: boernehuset-rosenhoej.dk
 
Hvis du tænker dette kunne være noget for dig, så send os en ansøgning på: 1216@boernehuset-rosenhoej.dk Att. Jan Friis-Andersen
 
Ansøgningsfrist er den 25.5.2021. Vi giver alle der ansøger besked, når vi har gennemgået ansøgningerne, og vi sletter alle oplysninger, når vi har fundet vores kandidat.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret