profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: ELGIGANTEN A/S
Del Link kopieret
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du systematisk og kan arbejde med faste arbejdsprocedurer? Så er det måske dig vi søger som service- og lagerassistent på deltid til vores lager.

Som service- og lagerassistent i Elgiganten er det din opgave at skabe glade kunder ved at være venlig, hurtig og effektiv i forbindelse med vareudlevering, service og reklamationer. Vi leder efter dig som vil have spændende udfordringer ved siden af fx din uddannelse. Som deltids ansat i Elgiganten sammensætter vi din vagtplan, så den passer til dig og vores kunder.

 

Velkommen til Elgiganten

  • Det gode sammenhold er i centrum: Vi mener, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Hos os er sammenholdet i centrum, og alle kan tale med alle. 
  • Du vil være den behagelige afslutning på vores kunders gode oplevelse i varehuset. Vi forventer, at du er høflig, hjælpsom og ærlig – og så forventer vi, at du vil hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde.
  • Du skal søge jobbet fordi: du altid har lyst til at gøre vores kunder og medarbejdere glade og i alle situationer vil overgå deres forventninger til hvad en god kundeoplevelse er.

 

Du er vedholdende, solid og god til at skabe relationer

En af dine væsentligste opgaver er at skabe glade kunder ved at sørge for hurtig og effektiv ekspedition. Nogle af dine arbejdsopgaver vil være varemodtagelse, varetællinger, reklamationer og fordeling af varer til afdelingerne i varehuset. Herudover er der også udlevering af varer til kunder. Som person er du:

  • løsningsorienteret, hårdtarbejdende og logisk tænkende.
  • proaktiv og tager ansvar for stort som småt, når du er på arbejde.
  • i stand til at kommunikere bredt, idet jobbet indeholder kontakt med både kunder og salgspersonalet i butikken.
  • har hurtige fødder, og skal kunne lægge skulder til og hjælpe kunderne for, at de altid forbliver tilfredse med deres oplevelse i Elgiganten.

Vi tilbyder en lønpakke baseret på dine kvalifikationer og din personlige indsats. 

 

Vil du med på holdet? 

Så send dit cv via ansøg knappen. Det er ikke et krav, at du skriver en ansøgning.

Da vi afholder samtaler med kvalificerede kandidater løbende, vil vi gerne modtage din ansøgning allerede i dag. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringsforløbet inden ansøgningsfristens udløb, hvis vi har fundet den helt perfekte Gigant. 

Du vil som oftest modtage en mail med ønsket om at du gennemfører en test inden en evt. personlig samtale. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig! 

Afstand
Opret en bruger for at udregne afstand.
Geografi:
Oprettet:
-
Ansøgningsfrist:
Løbende
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: