Rigspolitiet

Budget- og projektøkonom til PET

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Har du lyst til styrke PET’s budget- og projektøkonomistyring?

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s budget- og projektøkonomistyring, der i den nye flerårsaftale skal sikre en effektiv økonomisk eksekvering af it-projekter såvel som operative tiltag. Du kommer til at arbejde i sektionen for Budget og Regnskab i Center for Økonomi.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med budget- og økonomistyring som omdrejningspunkt i en organisation med en høj grad af operativ parathed og skiftende politiske dagsordener. Vi har både store og små projekter ligesom vi både har simple og meget komplekse projekter. Én ting er sikkert, du vil få en meget varieret opgaveportefølje og du vil ikke opleve to ens dage.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Vi forestiller os, du fx har en kandidatgrad i Økonomi og indsigt i projektøkonomi og økonomistyring generelt. Du kan være nyuddannet men måske også med et par års erfaring fra eksempelvis centraladministrationen. Du har erfaring med It og automatisering af arbejdsopgaver. Det er vigtigt at du er serviceminded og hjælper projektledere og ledere til at kunne være proaktive og på forkant af deres projekter og ansvarsområder.

Ansættelsesforhold
Stillingerne ønskes besat pr. 1.09.2021.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, og du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Vi forventer, at ansøgere ligeledes udviser diskretion i forhold til ansøgnings- og eventuel ansættelsesprocessen. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt
Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse, som du kan finde på følgende link: https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/ProjektkonomCstillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx.

Du er velkommen til at kontakte os på 51 28 54 69 for yderligere information. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25, 26 og 27.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 24. maj 2021


Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret