Rigspolitiet

(Udløbet) Administrative medarbejdere til Københavns Vestegns Politi - Arkivet, Driftssektionen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Høje Taastrup, Københavns Vestegns Politi

Har du flair for administrativt arbejde og lyst til at være en del af en spændende organisation, og evner du samtidigt at løbe stærkt uden at miste overblikket, så hører vi gerne fra dig.

Københavns Vestegns Politi søger nogle dygtige og servicemindede administrative medarbejdere til politikredsens arkiv.

Om jobbet
Arkivet varetager kredsens samlede arkivfunktioner, og er meget central i forhold til kredsens samlede drift.

Arbejdet er fysisk krævende og i høj grad præget af daglige driftsopgaver, men også
af ad hoc opgaver, der kræver omstillingsparathed.

Som medarbejder på arkivet vil din primære opgave være at håndtere den arkivmæssige behandling af klassificerede papirdokumenter. Det er derfor vigtigt, at du trives med opgaver, der kræver stor præcision og orden.

Du vil dagligt skulle administrere sager til udlån, samt sager der skal placeres på arkiv. Du vil få en stor kontaktflade internt i politiet, men også i forhold til f.eks. Rigsarkivet.

Hvem er du?
Du trives i en stor politisk organisation, og har lyst til at være en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

Vi forventer, at du har en kontoruddannelse og flere års erfaring med konkret sagsbehandling – gerne inde for offentlig administration. Det er en fordel, hvis du har kendskab til politiets IT systemer, straffesagskæden og arkivlovgivningen. Du skal kunne formulere dig klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt.

Du har gode digitale kompetencer, som du gerne bringer i spil, ligesom du har erfaring med driftsstyring og procesoptimering.

Som person er du holdspiller, udpræget serviceminded, du har fokus på at etablere og sikre et godt samarbejde – også når der er rigtig travlt. Du er energisk, ansvarsbevidst og grundig i dit arbejde. Du trives med rutinemæssige opgaver, hvor kvalitet og eksekvering altid er i højsæde.

Du tager dit gode humør og positive indstilling til opgaverne som en selvfølge, hvilket medvirker til et behageligt arbejdsmiljø og en konstruktiv opgaveløsning.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst, med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Dit primære arbejdssted bliver Politistationen, Helgeshøj Alle 81, 2630 Taastrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lotte Christensen på telefon 4121 4247. Generel information om politiet kan findes på hjemmesiden www.politi.dk

Samtaler forventes afholdt i uge 19.
Forventet tiltrædelsestidspunkt: 1. august 2021

Når du ansøger om en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 6. maj 2021

 

Københavns Vestegns Politi – vi arbejder for din tryghed
Københavns Vestegns Politi er en af Danmarks 12 politikredse og betjener de storkøbenhavnske forstadskommuner Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk. I politikredsen bor godt 414.000 borgere fordelt på ca. 278 kvadratkilometer og der er cirka 800 ansatte i politikredsen. Hovedparten er polititjenestemænd, men herudover er der også ansat medarbejdere med bl.a. akademisk, administrativ og juridisk baggrund.
Du kan læse mere om Københavns Vestegns Politi på www.politi.dk - Facebook og Twitter

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret