profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-04-12
Virksomhed: Rigspolitiet
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Helsingør, Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi har netop anholdt tre personer, der kan sættes i forbindelse med organiseret kriminalitet. Dagen før har du lavet en målrettet og avanceret informationssøgning i internettets åbne kilder. De fund og den viden, du har gravet frem, har været med til at sikre, at vi kunne identificere salgs- og opholdssteder og anholde de mistænkte.

Efterretnings- og Analyseenheden i Nordsjællands Politi er med til at sikre, at arbejdsgangene i Efterforskning, Forebyggelse og Beredskab, foregår systematisk, metodisk – baseret på efterretninger, viden og analyse. Vi arbejder i høj grad med indhentning på mange forskellige platforme i både lukkede og åbne kilder. Du skal være eksperten i at finde informationerne i de åbne.

Internettet udgør til stadighed en mere relevant platform for indhentning af information. Vi har derfor brug for en OSINT-specialist, som er i stand til at indhente og analysere data fra internettet samt udvikle søgnings- og analyseredskaber, som skal styrke indhentningsmulighederne. Som OSINT-specialist bliver du en del af et dataanalyseteam, hvis kerneopgave er at indhente data fra åbne kilder samt udvikle smarte værktøjer til informationshøsten. Desuden samarbejder teamet med Efterretnings- og Analyseenhedens andre analytikere og de forskellige kriminalitetsområders efterretningsanalytikere – både politiansatte og civile.

En stor del af opgaven består i at skabe konkret viden til brug for efterforskerne i kredsen, samt at dele viden, erfaringer og værtøjer med andre OSINT-specialister i hele politiet. Dine arbejdsdage vil typisk forløbe med indhentning af viden både til efterforskningsenhederne i kredsen og til efterretningsanalytikere i din egen afdeling.

Da internettet er dynamisk, og mulighederne online ændres på daglig basis, kræver jobbet både naturlig omstillingsparathed, nysgerrighed og kreativitet i forhold til nye teknologier og medier. Du er typen, der finder det naturligt og sjovt at bevæge dig online på diverse platforme. Ud over at være en del af et hold trives du også med dagligt selvstændigt arbejde i din søgen efter viden.

Efterretnings- og Analyseenheden i Nordsjællands Politi søger derfor en passioneret virtuel graver med stærke analytiske kompetencer. Vi forventer følgende af vores nye medarbejder:

• Er i stand til at hente, sammenstille, bearbejde og validere oplysninger fra forskellige åbne kilder med henblik på at kunne levere og dokumentere de fornødne rapporter til brug ved efterretningsarbejde og i konkrete efterforskninger.

• Besidder en naturlig lyst og ihærdighed i forhold til et intensivt arbejde online inden for forskellige områder.
• Har lyst til og evner for at indgå i diverse arbejdsgrupper og mødefora, hvor det til tider kræver en personlig præsentation af et materiale inden for OSINT.
• Er indstillet på at afgive vidneforklaringer i retten i forhold til konkrete straffesager

Det vil ydermere være en fordel, hvis du:

• Har en baggrund inden for f.eks. journalistik, kommunikation eller it. Måske har du læst til bibliotekar, arbejdet med informationssøgning i andre virksomheder eller noget helt andet.
• Har kendskab til kodning i f.eks. Python eller evnerne til at lære dette.
• Besidder evnen til at sikre udvikling inden for OSINT-arbejdet og sætte dig ind i nye ting hele tiden.
• Har kendskab til social netværksanalyse

Personlige kompetencer:

• Kreativitet, opfindsomhed og kildekritisk.
• Fleksibel i forhold til arbejdstiden.
• God til at samarbejde med forskellige profiler.
• Godt humør og fungerer godt i en dagligdag, hvor det tit går stærkt.
• Ansvarsbevidst, loyal og empatisk.
• Elsker at grave dybt i informationslag og finde mønstre og sammenhænge på kryds og tværs.

Hvis du kan se dig selv i nogle af ovenstående beskrivelser, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vi kan til gengæld tilbyde et super spændende og fleksibelt arbejde med de bedste, mest ihærdige og hjælpsomme kollegaer, som brænder for at gøre en forskel i deres dagligdag. Vi går op i, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv – i en alvorlig verden skal det være sjovt at gå på arbejde.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.

Dit arbejdssted bliver Nordsjællands Politi med adresse på Prøvestensvej 1, 3000 Helsingør.

Stillingen er til besættelse efter nærmere aftale.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

For yderligere informationer omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Sektionslederen af Efterretnings- og Analyseenheden Politikommissær Tobias Graatang på telefonnummer 51497164

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om Nordsjællands Politi
I Nordsjællands Politi er vi cirka 1.000 kollegaer, der møder på arbejde i
henholdsvis Helsingør, Hillerød, Birkerød, Gentofte og Frederikssund for at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i Nordsjælland.

Vi søger kollegaer, der vil være en del af en moderne og innovativ offentlig virksomhed, der løser opgaverne med høj kvalitet. Det sigter vi mod ved blandt andet at inddrage og samarbejde med både kredsens borgere samt den resterende del af samfundet i form af for eksempel kommuner, boligområder og interesseorganisationer.

Du kan læse mere om Nordsjællands Politi på www.politi.dk samt på Facebook og Twitter.

Oprettet:
2021-03-30
Ansøgningsfrist:
2021-04-12
Typer:
Fuldtid